Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
07/05/2018 | 10:46

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/5- 13/5) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Η καθημερινότητα σε έχει κουράσει πολύ αγαπητέ Κριέ και θέλεις να αλλάξεις τα πάντα στην ζωή σου. Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου σε ευνοεί να κάνεις τέτοιες αλλαγές γιατί οι καταστάσεις είναι καλές απλά εσύ βρίσκεσαι σε υπερένταση. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις επάνω στον πανικό σου.Κάποια καλά γεγονότα που θα έρθουν στην σχέση σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου και επιτέλους να αφιερωθείς λίγο μαζί του. Κάνε του τις προτάσεις σου και θα περάσεις πολύ καλά. Και αν ακόμη βρίσκεσαι στην φάση ψαξίματος συνέχισε γιατί έφτασε ο καιρός που θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/5 – 13/5) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5) 

Κάποια γεγονότα που θα γίνουν αγαπητέ Ταύρε από την Δευτέρα θα φέρουν αρκετές ευκαιρίες για να αλλάξεις πολλά πράγματα στην ζωή σου. Και αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ ανάγκη να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν σου φταίει κανένας αν εσύ θέλεις να κάνεις πάντα πολλά πράγματα μαζί. Νομίζω ότι έφτασε ο καιρός να προγραμματιστείς περισσότερο.Η σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα πάει καλύτερα. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να φτιάξεις λίγο την κατάσταση με τα προβλήματα που έχεις στην σχέση σου. Η διάθεση σου θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Και αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί στην ζωή σου σε βεβαιώνω ότι έφτασε ο καιρός να την αφήσεις γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

EΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/5 – 13/5) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Δίδυμε θα χαθείς μέσα στις υποθέσεις σου και η προσοχή που θα έχεις θα σε απομονώσει από τον υπόλοιπο κόσμο. Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο σου κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου αλλά μεγαλώνει περισσότερο την τελειομανία σου. Μην το κάνεις αυτό γιατί στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις εξαντληθεί από την κούραση.Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Αυτό τον καιρό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να έρθεις πιο πολύ κοντά του. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι φρόντισε να περνάς τον καιρό σου όσο καλύτερα μπορείς και με τις επιρροές της Αφροδίτης θα έρθει και αυτό που ψάχνεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/5 – 13/5) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Η συμβουλή μου για αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Καρκίνε είναι ότι πρέπει να διώξεις το πολύ άγχος που έχεις για να μπορέσεις να δεις κάποιες καταστάσεις πιο καθαρά και να δώσεις τις λύσεις που χρειάζονται. Θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και τρέξιμο που δεν θα σε αφήσουν να ησυχάσεις.Στην σχέση σου θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα που δεν τα περίμενες και θα απορήσεις με την καλοτυχία των ημερών. Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα αλλάξει πολλά πράγματα στην σχέση σου και θα μπορέσει να τα κάνει ιδανικά. Και εσύ που ακόμη είσαι με την μοναξιά παρέα μην το βάζεις κάτω. Φρόντισε να διασκεδάζεις να περνάς καλά τον καιρό σου και η γνωριμία που θα κάνεις είναι πολύ κοντά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/5 – 13/5) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Η ενεργητικότητα και η δυναμικότητα που θα έχεις αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Λέοντα θα σε κάνουν να δεις μερικά πράγματα πιο ξεκάθαρα και να δώσεις πολύ καλές λύσεις. Έχεις πολύ όρεξη να κάνεις πολλές αλλαγές για να νιώσεις καλύτερα. Μπορούν να σε βοηθήσουν και δικά σου άτομα αν το θέλεις.Στην σχέση σου θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις που θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απομακρύνουν από κοντά του. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα θα πας πολύ καλά στην σχέση σου. Και εσύ που ακόμη είσαι μαζί με την μοναξιά μην απογοητεύεσαι γιατί σου εγγυώμαι ότι σύντομα θα έρθει αυτό που θέλεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/5 – 13/5) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Ο δυναμισμός που θα έχεις αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Παρθένε θα σου φέρνει πολλές φορές και εκνευρισμό. Μην προσπαθήσεις να πιάσεις όλα τα θέματα μαζί για να τα λύσεις γιατί δεν θα τα τελειώσεις έτσι όπως θα ήθελες. Βάλε πρόγραμμα και δεν έχεις ανάγκη από τίποτε η επιτυχία είναι δική σου.Ξέχασε καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης που είναι στους Διδύμους όλα θα αλλάξουν στο καλύτερο. Ευχάριστα γεγονότα από το ταίρι σου – ο ερωτισμός σου στα ύψη – πολύ καλή διάθεση. Τι άλλο θέλεις όλα πάνε πολύ καλά. Και εσύ που ακόμη έχεις αγκαλιά την μοναξιά έφτασε ο καιρός που πρέπει να την διώξεις. Βγες διασκέδασε και εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την γνωριμία των ονείρων σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/5 – 13/5) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10) 

Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει πολύ καλά αγαπητέ Ζυγέ. Ξεκινάς με πολύ όρεξη και κουράγιο για να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα είναι σε εκκρεμότητα. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχεις ευχάριστα γεγονότα από κάποια ζητήματα που τα θεωρούσες ότι ήταν προβληματικά.Η εβδομάδα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει ώστε να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στην σχέση σου. Άσε τους εγωισμούς και εκφράσου έτσι όπως πρέπει για να περάσεις καλά. Και αν ακόμη ψάχνεσαι για να βρεις ταίρι οι πλανήτες σου δίνουν τα καλύτερα φόντα να κάνεις την γνωριμία που ονειρευόσουν.

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/5 – 13/5) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Μπαίνεις σε μια μεταβατική περίοδο αγαπητέ Σκορπιέ που θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι σήμερα. Μπορείς να πετύχεις ότι σκεφτείς αρκεί να βάλεις πιο πολύ προγραμματισμό ώστε να φτάσεις καλύτερα τους στόχους σου. Δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν.Η καλή σου διάθεση και η υπομονή που θα δείξεις στο ταίρι σου θα σε βοηθήσουν για να λύσεις θέματα στην σχέση σου που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Μια εκδρομή το Σαββατοκύριακο θα έκανε πολύ καλό και στους δυο σας. Και εσύ που ακόμη ψάχνεσαι σε βεβαιώνω ότι πολύ σύντομα θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/5 – 13/5) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Με τον Ερμή που είναι στον Κριό και σε ευνοεί οι συνθήκες σε όλα τα θέματα που σε άγχωναν μέχρι τώρα αγαπητέ Τοξότη είναι καλύτερες και αρχίζεις και νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις στο πρόγραμμα που έχεις βάλει. Να ξέρεις ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους και θα είναι και πολύ καλά για σένα.Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε κάνει να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και θα έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα έρθουν να περάσουν έτσι. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι στην ζωή σου μην απογοητεύεσαι. Πέρασε τον χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και σε βεβαιώνω ότι το σύμπαν είναι θετικό μαζί σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/5 -13/5) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Πολλές καταστάσεις που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν λύσεις και θα νιώσεις καλύτερα αγαπητέ Αιγόκερε. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και ενεργητικότητα για να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό. Δικά σου άτομα θα χρειαστούν την βοήθεια σου. Φρόντισε τα έτσι όπως ξέρεις.Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στην σχέση σου αρχίζουν και αλλάζουν. Το πλανητικό σκηνικό θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την καλυτέρευση της σχέσης σας. Και αν ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά φρόντισε να δεις τις καταστάσεις διαφορετικά να μην απαισιοδοξείς και θα δεις ότι εκεί που δεν το περιμένεις θα έρθει η γνωριμία που περιμένεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/5 – 13/5) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Κάποια γεγονότα που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα θα φέρουν πολύ θετικές αλλαγές στην ζωή σου αγαπητέ Υδροχόε. Η αισιοδοξία σου και ο δυναμισμός σου θα είναι τα ατού σου αυτή την εβδομάδα. Θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο και θα αισθανθείς μεγάλη ικανοποίηση. Αλλαγές που θέλεις να κάνεις μπορείς να τις ξεκινήσεις.Αυτή την περίοδο θα δεις κάποιες καταστάσεις στην σχέση σου με πιο πολύ ρεαλισμό. Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή απόδραση θα σε έφερνε ακόμα πιο πολύ κοντά του. Και αν δεν έχεις ταίρι η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει για να κάνεις την γνωριμία που πάντα ήθελες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/5 – 13/5) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Η εβδομάδα σου θα είναι πολύ καλή και θα πετύχεις αυτά που θέλεις αγαπητέ Ιχθύ. Με τον Ερμή από τους Διδύμους να σε ευνοεί μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις μόνο αν έχεις προγραμματιστεί πολύ καλά από πριν. Απόφυγε να σκέφτεσαι παλιές καταστάσεις γιατί σε ρίχνουν ψυχικά. Φρόντισε να περάσεις με δικά σου άτομα που θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα.Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές στην σχέση σου παίρνουν τέλος. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα εσύ αλλά και το ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις και βρίσκεσαι στην μοναξιά μην χάνεις το κουράγιο σου γιατί σε βεβαιώνω ότι η περίοδος είναι πολύ θετική για να κάνεις γνωριμία.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer