Τα τρία λάθη που κάνεις και δεν χάνεις κιλά
Γυναίκα
22/05/2022 | 17:00

Η απώλεια βάρους δεν είναι εύκολη υπόθεση και χρειάζεται έναν συνδυασμό σωστής διατροφής και άσκησης. Ωστόσο, συχνά δεν τηρούμε βασικούς κανόνες που είτε μπλοκάρουν το μεταβολισμό μας είτε δυσκολεύουν τη διαδικασία για απώλεια βάρους.

Έτσι απογοητευόμαστε και το αποτέλεσμα είναι να μην χάνουμε γραμμάριο. Δείτε για παράδειγμα τρία λάθη που κάνουν οι περισσότεροι (ίσως και εσύ) και δεν χάνεις κιλά.

Τρως σωστές τροφές αλλά όχι με μέτρο

Μπορεί ναι μεν να επιλέγεις τις σωστές τροφές, αλλά επαναπαυμένος σε αυτό να καταναλώνεις μεγάλες ποσότητες. Οι λίγες θερμίδες που έχουν κάνουν την ίδια ζημιά, όταν συσσωρεύονται και μοιραία σου προσθέτουν κιλά.

Τρως αργά το βράδυ

Ίσως είναι το πιο βασικό λάθος από τα τρία. Το λάθος με το βραδινό φαγητό είναι ότι συνήθως γίνεται περισσότερη κατανάλωση θερμίδων από όση χρειάζεται, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται ο οργανισμός και να μην γίνονται οι σωστές καύσεις.

Παραλείπεις γεύματα

Η παράλειψη ενός γεύματος το πιο πιθανό είναι ότι θα δημιουργήσει μεγαλύτερα πείνα στη συνέχεια με αποτέλεσμα να καταναλωθούν περισσότερες θερμίδες. Μέτρον άριστον!

Πηγή: news.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer