Τα Πουλάτα μεταξύ των δημοφιλών προορισμών με κατοικίες βραχυχρόνιας μίσθωσης
Τουρισμός
21/07/2021 | 10:41

Σύμφωνα με την έρευνα που έδωσε στη δημοσιότητα το πανελλήνιο δίκτυο κτηματομεσιτών E-Real Estatesτην φετινή χρονιά όπως άλλωστε και το 2020, οι περισσότεροι Έλληνες και αλλοδαποί τουρίστες επιλέγουν κυρίως αυτόνομες κατοικίες που προσφέρουν ιδιωτικότητα, ώστε να μην έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο. Στόχος δεν είναι άλλος από την θωράκιση της υγείας τους με βάση τις ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες που διανύουμε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας που προκύπτουν από ιστοσελίδες που φιλοξενούν διαμερίσματα ή/και αυτοτελείς κατοικίες που διατίθενται μέσω βραχυχρόνιας μίσθωσης ή/και με το σήμα του Ε.Ο.Τ., τα δεδομένα είναι πολύ ενθαρρυντικά όσον αφορά στις προ-κρατήσεις, ιδιαίτερα για το χρονικό διάστημα 13/8 – 18/8 που αγγίζουν ακόμη και το 100% σε πολλούς νησιωτικούς προορισμούς.

Στην Κεφαλλονιά με δυναμικότητα 1.785 κατοικίες, το ποσοστό προκρατήσεων φτάνει το 97%, ενώ στην γειτονική μας Ιθάκη το 100% με 116 κατοικίες. Μάλιστα στον πίνακα με τους δημοφιλείς προορισμούς του Ιονίου και τις ενδεικτικές τιμές, περιλαμβάνονται και τα Πουλάτα! Ειδικότερα στον πίνακα που ακολουθεί, παρουσιάζεται κατοικία επιφάνειας 92 τμ για 5 διανυκτερεύσεις με το κόστος  να διαμορφώνεται στα 700€.

Σύμφωνα πάντα με την ανάλυση, σημαντικός παράγοντας διαμόρφωσης των τιμών, αλλά και της πληρότητας αποτελεί η ευέλικτη πολιτική ακύρωσης που έχουν υιοθετήσει σχεδόν στο σύνολο τους οι πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης τους τελευταίους 18 μήνες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ανεξάρτητα πάντως από την παραπάνω έρευνα αλλά και τις ιδιαιτερότητες της φετινής σαιζόν, τα Πουλάτα εξελίσσονται σε έναν δυναμικό προορισμό ήπιας τουριστικής ανάπτυξης με εξαιρετικής ποιότητας καταλύματα.

Πηγή:poulatakefalonias.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer