Τα …πήρε ο Τραυλός με την Λαϊκή Συσπείρωση: «Αχθοφόροι θολής ενημέρωσης, ισοπέδωσαν τα πάντα»
Αυτοδιοίκηση
23/01/2022 | 21:17

Με θλίψη διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά πως οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης θέλησαν με σημερινή ανακοίνωση στις τοπικές ιστοσελίδες, να ισοπεδώσουν κάθε προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής – Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας και των υπαλλήλων της, για την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση προβλημάτων που επέφερε στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο η κακοκαιρία “Ελπίδα”.

Ωστόσο τα πραγματικά γεγονότα έρχονται να διαψεύσουν κάθε αχθοφόρο θολής ενημέρωσης.

Από το βράδυ της 22ας Ιανουαρίου, η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας είχε αποστείλει μηχανήματα έργου με υπαλλήλους της και επιπλέον μηχανήματα έργου από το Μητρώο Μηχανημάτων Έργου όπου ήταν απαραίτητο, προκειμένου να διατηρηθούν ανοικτές στους χρήστες οι επαρχιακές οδοί Αργοστόλι – Σάμη, Σάμη – Τζανάτα και Διλινάτα – Διβαράτα (Φάλαρη).

Από την πρώτη στιγμή και μέχρι και σήμερα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, προχωρήσαμε σε διαρκείς καθαρισμούς του οδοστρώματος και ρίψεις άλατος, προκειμένου να μείνει το οδόστρωμαανοιχτό αλλά και για να αποφευχθούν φαινόμενα παγετού. Οι ενέργειες αυτές δεν αναιρούν βέβαια, τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων (όπου είναι αναγκαίο), την ιδιαίτερη προσοχή που πρέπει να επιδεικνύουν οι οδηγοί οχημάτων σε τέτοιες συνθήκες αλλά και την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων.

Για τις ενέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας και της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, είχε ενημερωθεί ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Κεφαλονιά από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

Πιθανόν προκειμένου να ασκήσουν την άκαμπτη κομματική τους γραμμή, αδιαφορώντας για τη μεταφορά μη πραγματικών γεγονότων, αγνοώντας την επίσημη ενημέρωση που έλαβαν για τις ενέργειες της Περιφερειακής Αρχής – Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας και ισοπεδώνοντας κάθε προσπάθεια που καταβάλλουν οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας προτίμησαν τη δημοσιότητα από το σεβασμό στους πολίτες των νησιών μας και τους υπαλλήλους μας!

Ο Αντιπεριφερειάρχης
Κεφαλληνίας και Ιθάκης
Σταύρος Π. Τραυλός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia