Όλες αυτές τις μέρες στο δημαρχιακό μέγαρο μπαινόβγαιναν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, ενώ οι νομικοί σύμβουλοι του δημάρχου μελετούσαν τα... ψιλά γράμματα των… συμβάσεων
Τα κρυφά όπλα του Παρίση στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο
Πολιτική
16/03/2011 | 07:56

«Όλα στο φως» είναι το σύνθημα που κυριαρχεί τις τελευταίες ώρες στο δημαρχιακό μέγαρο. Θα πρέπει να γνωρίζουν οι πάντες, πρωτίστως οι εργαζόμενοι, την αλήθεια με σεβασμό χωρίς να χαϊδέψουν τα αυτιά κανενός. Έλεγαν κορυφαία στελέχη του δήμου, ενώ άλλοι τόνιζαν ότι «πρέπει να καταλάβουμε το πρόβλημα για να μπορούμε να το λύσουμε με ρεαλιστικές προτάσεις».

Tα… τρωτά σημεία που έβγαλε το επιτελείο του Αλέξανδρου Παρίση είναι πολλά, όπως επίσης λάθη και παραλήψεις της προηγούμενης ηγεσίας του Δήμου.

Είδη είναι ενημερωμένοι σχεδόν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι για την σημερινή συνεδρίαση με στοιχεία που αφορούν ΔΕΥΑ και Διαδημοτική.

Σημείωση:  Όλες αυτές τις μέρες, τα λαγωνικά του Δήμου έψαχναν τα… ψιλά γράμματα των  παραλήψεων, καθώς και τα λεγόμενα του εργατολόγου Σπύρου Παυλάτου  και όπως διαρρέεται από το Δημαρχείο, τα γκρίζα σημεία είναι πάρα πολλά. We https://justbuyessay.com/ hope that we will be able to share some of our knowledge of writing, web development, marketing and promotions with you and you will be able to do the same for us

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer