Τα Ιόνια Νησιά στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Greek Tourism Expo 2017”
Τουρισμός
19/12/2017 | 12:57

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε στην  4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ‘Greek Tourism Expo 2017’, που διοργανώθηκε 8-10 Δεκεμβρίου, στο ‘Metropolitan Expo’.

Την ΠΙΝ εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής ΠΙΝ κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ο οποίος πραγματοποίησε συναντήσεις με τουριστικούς παράγοντες στις οποίες διαπιστώθηκαν,  ότι οι τάσεις για την κίνηση κατά την προσεχή τουριστική περίοδο στα νησιά μας είναι θετικές. O κος Γαλιατσάτος έδωσε συνεντεύξεις σε  τουριστικά portal.  Υπήρξε ενδιαφέρον για τα νησιά του Ιονίου τόσο από επαγγελματίες από το εσωτερικό και το εξωτερικό όσο και από   μεμονωμένους  επισκέπτες.

Στην έκθεση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Παξών  κος Γεώργιος Λύχνος και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Παιδείας  Κέρκυρας κ. Βασίλης Καββαδίας. Την επιμέλεια του περιπτέρου είχε ο προϊστάμενος  τμήματος Δια Βίου Μάθησης και Παιδείας της Π.Ε Κεφ/νιας κος Μηνάς Κλαουδάτος. Την στήριξη τους παρείχαν επίσης οι κες  Έυα και Κάτια Πολίτη από το  Μεγανήσι.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ: Από δεξιά  ο προϊστάμενος  τμήματος Δια Βίου Μάθησης και Παιδείας της Π.Ε Κεφ/νιας κος Μηνάς Κλαουδάτος,    ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής ΠΙΝ κ. Σπύρος Γαλιατσάτος εν μέσω των κ. Έυας και Κάτιας Πολίτη.

ΦΩΤΟ 1: O Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής ΠΙΝ κ. Σπύρος Γαλιατσάτος με το διάσημο Έλληνα (τηλε)σκηνοθέτη κ.  Τάσο Μπιρσίμ στο περίπτερο των Ιονίων Νήσων.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer