Ανέλυσε το πρόγραμμα του συνδυασμού του και συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που έπληξαν το νησί
Tην Ιθάκη επισκέφτηκε ο Σωτήρης Κουρής
Πολιτική
16/05/2014 | 15:30

O υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής επισκέφτηκε την Ιθάκη όπου συνοδευόμενος από τις υποψήφιες περιφερειακούς συμβούλους Σμαραγδούλα Σαρδελή και Πόπη Λυκούδη περιόδευσε στο Κιόνι, στις Φρίκες, στο Σταυρό και το Βαθύ της Ιθάκης.

Κατά την διάρκεια της περιοδείας ο Αντιπεριφερειάρχης ανέλυσε το πρόγραμμα του συνδυασμού του για την Ιθάκη και συνομίλησε με τους κατοίκους ειλικρινώς και χωρίς προσκόμματα για τα προβλήματα που έπληξαν πολύ-επίπεδα την περιοχή.

Μεταξύ αυτών, αναφέρθηκε στα ζητήματα που ενέκυψαν από τις πρόσφατες συγχωνεύσεις και την απομάκρυνση δημοσίων υπηρεσιών  και ΔΕΚΟ, καθώς και εκείνα που αφορούν στην προσβασιμότητα λόγω της διακοπής της ακτοπλοϊκής γραμμής Ιθάκη- Σάμη- Πάτρα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης παρουσίασε και ανέλυσε στους Ιθακήσιους, τις ενέργειες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων περί όλων των θεμάτων που τους απασχολούν, συζητώντας και επεξηγώντας τους λεπτομερώς οποιαδήποτε ερώτημα ή απορία διατύπωναν.

Επίσης εξέφρασε την αισιοδοξία του, για την πορεία των υποθέσεων της Ιθάκης και ζήτησε από τους Ιθακήσιους να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της  ΝΕΑΣ ΙΟΝΙΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, το οποίο  διαθέτει τους ικανότερους συνεργάτες αλλά και την δυνατότητα να προσεγγίσει ουσιαστικά και να διαχειριστεί αποτελεσματικά τα μεγάλα αυτά θέματα.

 

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 

 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer