ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς: Την Κυριακή οι προκριματικές για το ευρωψηφοδέλτιο – Πού και πώς ψηφίζουν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος
Πολιτική
13/04/2024 | 11:20

Μέσα από μια πρωτόγνωρη, δυναμική διαδικασία αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ, 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, τα Μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουμε την ευκαιρία να υποδείξουμε ΕΜΕΙΣ δια της ψήφου μας ποιοι θέλουμε να μας εκπροσωπήσουν στην Ευρώπη στις επερχόμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Οι προκριματικές εκλογές του ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν οργανωθεί ανά Περιφέρεια, με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά.

● Ο/η εκλογέας που θα ψηφίσει με ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ μπορεί να επιλέξει τους/τις υποψήφιους/ες της Περιφέρειας στην οποία ανήκει το Εκλογικό Τμήμα στο οποίο προσέρχεται.
● Τα Μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που έχουν επιλέξει να ψηφίσουν ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ και έχουν ολοκληρώσει εμπρόθεσμα την απαιτούμενη διαδικασία στην πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μπορούν να επιλέξουν τους/τις υποψηφίους/-ες ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ Περιφέρειας (1).

Στην ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ και την ΙΘΑΚΗ όσοι έχουν επιλέξει να ψηφίσουν ΜΕ ΚΑΛΠΗ, καλούνται αύριο να προσέλθουν από 08:00 έως 20:00 σε ένα από τα παρακάτω Εκλογικά Κέντρα:

● ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ.
● ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
● ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΑΣ ΕΥΦΗΜΙΑΣ.
Από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ εκλέγεται ένας (1) υποψήφιος, άρα ψηφίζουμε ΕΝΑ/ΜΙΑ εκ των τριών υποψηφίων μας (1 σταυρός):

● ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ-ΣΙΜΩΝΕΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
● ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
● ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Στο site https://euroekloges.syriza2024.gr υπάρχουν αναρτημένοι όλοι οι υποψήφιοι/ες ανά Περιφέρεια με τα βιογραφικά τους.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer