ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς: «Η τεράστια επιτυχία του ΝΕΟΛ χρειάζεται κάτι παραπάνω από «παλαμάκια»!»
Πολιτική
02/06/2020 | 11:55

Όλοι οι Θιακοκεφαλονίτες παρακολουθούν με ενθουσιασμό και αγωνία τη μοναδική πορεία που διαγράφουν τα αστέρια του ΝΕΟΛ στα «σαλόνια» των εθνικών κατηγοριών του ελληνικού μπάσκετ! Πρόκειται αναμφίβολα για ένα μοναδικό θρίαμβο δίχως προηγούμενο!

Με το σπαθί τους, παίκτες-προπονητής-παράγοντες της ομάδας-χορηγοί αλλά και ο κόσμος του Ληξουρίου που στηρίζει αυτήν την προσπάθεια, κερδίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια για την άνοδο στην Β΄Εθνική κατηγορία. Η επιτυχία αυτή αντανακλά στα νησιά μας με τον πιο φωτεινό τρόπο και γι’ αυτό δεν πρέπει να λείψει κανείς απ’ αυτήν την προσπάθεια.

Για τη σπουδαία επιτυχία του ΝΕΟΛ δεν μπορούμε όμως να περιοριστούμε μόνο στις συγχαρητήριες επιστολές και στα… «παλαμάκια»! Είναι γνωστό ότι στο επίπεδο που έχει φτάσει ο ΝΕΟΛ οι απαιτήσεις αλλά και οι προκλήσεις είναι μεγάλες. Είναι ανάγκη να στηριχτεί η ομάδα από τους Δήμους των νησιών μας, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αλλά και από το βουλευτή Κεφαλληνίας-Ιθάκης με κάθε πρόσφορο μέσο. Για να ευδοκιμήσει αυτή η προσπάθεια αλλά και για να καρποφορήσει περαιτέρω, γιατί όχι, οφείλουμε όλοι να γίνουμε μια γροθιά και να τη στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις!

Καλή συνέχεια σε όλο το team, και μακριά από τραυματισμούς! Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε περήφανους!

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κεφαλονιάς-Ιθάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer