Συντάξεις Ιανουαρίου: Nωρίτερα η καταβολή –Οι ημερομηνίες πληρωμών ανά ταμείο
Οικονομία
12/12/2021 | 09:44

Νωρίτερα από το αναμενόμενο θα γίνουν οι πληρωμές συντάξεων του Ιανουαρίου 2022 λόγω των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα θα λάβουν τις συντάξεις Ιανουαρίου οι δικαιούχοι, με τους συνταξιούχους να πληρώνονται από τον ΕΦΚΑ με βάση το ταμείο τους και τον ΑΜΚΑ. Το πρόγραμμα πληρωμής αφορά τόσο τις κύριες όσο και τις επικουρικές συντάξεις.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα του e-ΕΦΚΑ οι πληρωμές θα γίνουν ως εξής:

Στις 20 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Στις 21 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Στις 22 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Στις 23 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia