Συνέντευξη τύπου εν όψει Βεργωτείων 2022 – Μίλτος Τεντόγλου «Θα καταρρίψω το ρεκόρ αγώνων» [εικόνες +βίντεο]
Αθλητισμός
13/05/2022 | 23:54

Ρεπορτάζ Ανδρέας Αρβανιτάκης

Συνέντευξη τύπου παρουσία των συντελεστών της μεγάλης διοργάνωσης των Βεργώτειων, του διεθνούς πλέον αθλητικού event, έλαβε χώρα στο Δημοτικό θέατρο Κέφαλος το απόγευμα της Παρασκευής 13 Μαΐου.
Εκεί ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και ψυχή των Βεργώτειων Νίκος Μεταξάς ευχαρίστησε τους φορείς που συμμετέχουν στη διοργάνωση αυτής μεγάλης γιορτής του κλασικού αθλητισμού την Περιφερειακή ενότητα Κεφαλονιάς και Ιθάκης της ΠΙΝ, το Δήμο Αργοστολίου και την ΠΕΔΙΝ. Ευχαρίστησε θερμά το ίδρυμα Βεργωτή για την αμέριστη στήριξη στην διοργάνωση από την αρχή αυτής της προσπάθειας το 2018, καθώς και τους αθλητές που πλαισιώνουν τους αγώνες στους οποίους ευχήθηκε καλά ρεκόρ. Τέλος, ευχαρίστησε την οικογένειά του χάρη στη βοήθεια και την στήριξη της οποίας κατέστη εφικτή αυτή η διοργάνωση.

Εκπρόσωποι των φορέων εξέφρασαν την χαρά και την ικανοποίηση τους για το γεγονός ότι η Κεφαλονιά φιλοξενεί μια διεθνή πλέον διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του στίβου και δεσμεύθηκαν ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια αυτή ώστε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Από την πλευρά τους οι αθλητές ευχαρίστησαν για την πρόσκληση και δήλωσαν χαρούμενοι που θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση των νησιών μας. Ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε πολύ χαρούμενος για την παρουσία του στην Κεφαλονιά και την εκ νέου συμμετοχή του στα Βεργώτεια και δεσμεύθηκε να σπάσει το ρεκόρ αγώνων το 8:10 που ο ίδιος κατέχει.

Κλείνοντας τη συνέντευξη οι συντελεστές κάλεσαν όλους τους Κεφαλλονίτες να γεμίσουν το δημοτικό στάδιο στίβου αύριο το απόγευμα που θα διεξαχθούν τα Βεργώτεια με ώρα έναρξης τις 5.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia