Ποιοι έδωσαν το "παρών" από την Κεφαλονιά
Συνέδριο ΝΔ: Το παρασκήνιο, τα χαμόγελα και η selfie με τον Κυριάκο [εικόνες]
Πολιτική
18/12/2017 | 12:51

Το 11ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου με την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη. Το παρών στην έναρξη του συνεδρίου έδωσαν από τη Κεφαλονιά όλα τα κορυφαία στελέχη, σε διαφορετικό χρόνο μεταξύ τους.

Την πρώτη ημέρα είδαμε σε πηγαδάκι τον Νότη Μαρκάτο μαζί με τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο. Την ίδια ημέρα, σε διαφορετικό πηγαδάκι είδαμε τους Διονύση Λευκαδίτη, Σωτήρη Κουρή, Τζόγια Γρουζή, Σάββα Σαβαόγλου, Μάκη Τσουρούφλη και Γιάννη Βουτσινά.

Συνδετικός κρίκος στα δύο πηγαδάκια ήταν το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Κοκκόλης που μάλλον άκουσε με ανακούφιση το Πρόεδρο να ξεκαθαρίζει από το βήμα του συνεδρίου ότι σε κάθε ψηφοδέλτιο, σε όλη τη χώρα, θα μπει υποχρεωτικά ένας νέος υποψήφιος.

Με προσοχή άκουσε τις περισσότερες ομιλίες και ο δικηγόρος Παναγής Καπάτος που είχε ένα σύντομο τετ τα τετ με το συμπατριώτη μας συνεργάτη του Πρόεδρου Σπύρο Σταθάτο.

Την δεύτερη ημέρα την παρουσία του στο συνέδριο έκανε ο Χαράλαμπος Λυκούδης συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Μαρίνα. Στη παρέα γρήγορα προστέθηκαν ο Γεράσιμος Τσουρούφλης αλλά και ο Ιθακήσιος Γιάννης Μαρτάτος.

Δυναμική παρουσία έκανε η Εύα Βολτέρα καθώς η ενασχόληση της με τα θέματα του αγροτικού τομέα την έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ξεχωριστή ήταν στιγμή για την Κατερίνα Κωνσταντάτου όταν ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε να βγάλει μια selfie μαζί της.

Η επόμενη μέρα του συνεδρίου βρίσκει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει ισχυροποιήσει ακόμη περαιτέρω την αρχηγική του θέση στο κόμμα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer