Συνεχίζονται οι πολιτιστικές δράσεις και τον Δεκέμβριο στην Ένωση Κεφαλλήνων Κηφισίας και Βόρειων Προαστίων
Πολιτισμός
23/11/2022 | 11:41

Σας ανακοινώνουμε τις δράσεις , που προγραμμάτισε η Ένωση , για τον μήνα Δεκέμβριο 2022 , και σας προτρέπουμε να συμμετάσχετε , σίγουροι ότι θα τις θυμάστε για πολύ καιρό .

Α. ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΥΡΙΑ , ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Προγραμματίσαμε για σας μια όμορφη και ξεκούραστη εκδρομή , στην ορεινή Κυνουρία ,το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου .

Θαεπισκεφθούμε την πασίγνωστη και ιστορική Ι. Μονή Παναγίας Μαλεβής , όπου θα ξεναγηθούμε στο όμορφο κτιριακό συγκρότημά της.

Στη συνέχεια θα μεταβούμε στον γραφικό και φημισμένο Αγ. Πέτρο Κυνουρίας , όπου θα γευματίσουμε ( με όλα τα γνωστά επακόλουθα ) , και επιστρέφοντας θα γνωρίσουμε το Καστρί Κυνουρίας και τα Δόλιανα .

Τιμή εισιτηρίου ΜΟΝΟ 40 Ευρώ (μεταφορικά , γεύμα , φιλοδώρημα οδηγού ) .

Πληροφορίες – κρατήσεις στα τηλ. 2108081271 (Κεκάτος ) , 2102133047 (Κουβέλα ).

Β. ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΝΡΙΤΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΛΛΙΒΩΚΑ

Η Ένωση και ο Δήμος Κηφισιάς οργανώνουν τιμητική βραδυά , αφιερωμένη στον αείμνηστο αρχιμανδρίτη π. Γεράσιμο Καλλιβωκά , ο οποίος υπήρξε ιερατικός προιστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Αγ. Δημητρίου Κηφισιάς , και εξαίρετος Κεφαλονίτης και καθηγητής .

Στο 1ο μέρος , ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ελλάδας Σπύρος Γαλιατσάτος (μαθητής του τιμωμένου ) θα παρουσιάσει τα νεανικά χρόνια και τη ζωή του π. Γερασίμου στην Κεφαλονιά , ενώ ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεως Κηφισιάς , Αμαρουσίου , Ωρωπού και Μαραθώνος π. Χρήστος Κυριακόπουλος , θα εξιστορήσει αναμνήσεις από τη συνεργασία του στον Μητροπολιτικό Ναό με τον τιμώμενο , σκιαγραφώντας την προσωπικότητά του.

Στο 2ο μέρος, η φημισμένη Μικτή Εκκλησιαστική Χορωδία Αθηνών , υπό τη διεύθυνση του Κεφαλονίτη μαέστρου Γαβριήλ Αντωνέλλου, θα αποδώσει ψαλμούς των Χριστουγέννων και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο.

Η παρουσία σας στη μεγάλη αυτή εκδήλωση , θα είναι για μας ιδιαίτερη τιμή και χαρά .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 , και ώρα 18.30 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δημαρχείου Κηφισιάς ( οδός Διονύσου και Μυρσίνης ) .

 

Για  το  ΔΣ

 

Η  Γεν.  Γραμματέας                                    Ο  Πρόεδρος

 ΣΤ.  ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ                                ΔΙΟΝ .   ΚΕΚΑΤΟΣ

 

 

 

ΥΓ. Ημεγάλη γιορτή της κοπής της Βασιλόπιττας της Ένωσης , προγραμματίστηκε για το απόγευμα του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου 2023 , στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δημαρχείου Κηφισιάς (οδός  Διονύσου  και  Μυρσίνης ). Λεπτομέρειες θα σας ανακοινωθούν σε προσεχή επικοινωνία μας .

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer