Το μήνυμα του Δημάρχου στο facebook
Συνεχίζει τις δράσεις του το Κοινωνικό Παντοπωλείο στην Ιθάκη
Κοινωνία
15/12/2020 | 08:34

Οι δυσκολίες που προκάλεσε η πανδημία να γίνουν αφετηρία για να δούμε όλοι μας τη ζωή αλλιώς. Να σκεφτούμε τον διπλανό μας, τον άστεγο, τον άπορο, τον ηλικιωμένο, τους ΑΜΕΑ, τον άνεργο και γενικά όσους αυτές τις μέρες περνούν δύσκολα.
Ο Δήμος μας όπως και στο πρώτο κύμα του Covit19 έτσι και τώρα στο δεύτερο και πιο κρίσιμο κύμα βρίσκεται κοντά στις ευάλωτες ομάδες και γενικά σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας που έχουν ανάγκη με ενέργειες (Συσσίτια άπορων-Κοινωνικό Παντοπωλείο-Κοινωνικό Ιατρείο-ΤΕΒΑ) που υλοποιούνται από τις υπηρεσίες του Δήμου μας.
Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας (Πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι –ΚΑΠΗ- Κοινωνικό Παντοπωλείο- Κοινωνικό Ιατρείο-Κέντρο Κοινότητας –Γραφείο Κοινωνικής Πρόνοιας κλπ )ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή για να αντιμετωπίσουμε τον αόρατο εχθρό του Covit19.

Για τις γιορτινές ημέρες θα προσφέρουν στις ευάλωτες ομάδες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο συμβολικά προϊόντα πρώτης ανάγκης που είναι προσφορές εταιριών και ιδιωτών.

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλες τις εταιρίες και τους ιδιώτες και την ΠΕΔΙΝ που πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης για τις ευάλωτες ομάδες. Αυτό είναι η αρχή, θα είμαστε πάντα κοντά σε όσους έχουν ανάγκη και μετά το τέλος της πανδημίας.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι του ΚΑΠΗ του Κέντρου Κοινότητας του Γραφείου Πρόνοιας ,τους Εθελοντές του Κοινωνικού Ιατρείου και τέλος την Διαχειριστική Επιτροπή και τη Πρόεδρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Ράνια Λούκα που σε σύντομο χρόνο κατόρθωσε να οργανωθεί και να προσφέρει σε όσους έχουν ανάγκη ειδή πρώτης ανάγκης.

Είμαστε μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων σας.
Θα περάσουμε και αύτη τη δυσκολία.

Η Ιθάκη μας να γίνει Ιθάκη για όλο τον κόσμο με Υγεία και Ευτυχία.

Διονύσης Στανίτσας
Δήμαρχος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer