Συνάντηση Τραυλού με αντιπροσωπεία του Υπερίωνα ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού [εικόνες]
Κοινωνία
31/03/2023 | 12:26

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Υπερίωνα με επικεφαλής την πρόεδρο Σοφία Μαροπούλου με τον αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρο Τραυλό πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του διοικητηρίου στο πεζόδρομο της Βαλλιάνου, το πρωί της Παρασκευής 31 Μαρτίου.

Κατά τη συνάντηση, η οποία έγινε ενόψει της παγκόσμιας ημέρας Αυτισμού στις 2 Απριλίου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το πλούσιο έργο της δομής καθώς και οι ιδιαιτερότητες των ατόμων με αυτισμό και πώς αυτά μπορούν να βοηθηθούν, προκειμένου να έχουν μία φυσιολογική ζωή.
Από την μεριά του ο κ. Τραυλός εξήρε το έργο του Υπερίωνα και μίλησε για την πρωτοβουλία του να συσταθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Αργοστολίου μία δομή αντίστοιχη με τον Υπερίωνα, στο Αργοστόλι. Αν και η εν λόγω πρωτοβουλία βρίσκεται ακόμα στα σπάργανα εντούτοις τόνισε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να γίνει πραγματικότητα.

Επρόκειτο για μία ακόμη εξαιρετική πρωτοβουλία της κας Μαροπούλου και των συνεργατών της στον Υπερίωνα, οι οποίοι καθημερινά τελούν θεάρεστο έργο στηρίζοντας συνανθρώπους μας με ιδιαιτερότητες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer