Συνάντηση του διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργοστολίου με τις Εθελοντικές Ομάδες
07/12/2018 | 16:26

Τη σήμερον 07/12/2018 πραγματοποιήθηκε άτυπη συνάντηση μεταξύ του Διοικητή της  Π.Υ Αργοστολίου  ,Πυράρχου κ. Ράπτη Ιωάννη και εκπροσώπων των εγγεγραμμένων,στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Εθελοντικών Ομάδων Δασοπροστασίας, Περ/κης Ενότητας Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Εντός  των πλαισίων αυτής ο Διοικητής ευχαρίστησε το σύνολο των μελών των Εθελοντικών Ομάδων, για την ανιδιοτελή συμβολή τους στο προληπτικό αλλά και κατασταλτικό έργο αντιπυρικής περιόδου του τρέχοντος έτους, με σκοπό την προστασία του δασικού πλούτου από τις αγροτοδασικές πυρκαγιές .

Εξύμνησε την πίστη των μελών στην ιδέα του εθελοντισμού και επιπλέον τόνισε την σπουδαιότητα της παρουσίας τους και την ιδιαίτερη αξία του έργου των ομάδων, εντός του κοινωνικού συνόλου.

Παράλληλα, έγινε αναφορά σε προβλήματα ,κυρίως λειτουργικού χαρακτήρα των εθελοντικών ομάδων δασοπυρόσβεσης ενώ τέλος ο κ. Διοικητής  διαβεβαίωσε τους παρισταμένους εκπροσώπους ότι η  Πυροσβεστική Υπηρεσία θα εξακολουθεί να είναι αρωγός και στήριγμα των εν λόγω ομάδων, σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει και άπτεται των αρμοδιοτήτων της.