Συνάντηση Καππάτου και Θεόφιλου στον υπουργό Υποδομών Χρ. Σταϊκούρα -Στο επίκεντρο της συζήτησης ο δρόμος Αργοστόλι -Πόρος
Πολιτική
22/02/2024 | 09:59

Χθες συναντήθηκα με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα παρουσία του Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Η συνάντηση ορίστηκε έπειτα από την υπογραφή των περιβαλλοντικών όρων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για τον οδικό άξονα Αργοστολίου – Πόρου. Στο επίκεντρο τέθηκε το ζήτημα των απαλλοτριώσεων, καθώς και της δημοπράτησης του έργου.

Συζητήσαμε επίσης για την πορεία του έργου της γέφυρας του Χειμωνικού που βρίσκεται σε εξέλιξη και την ολοκλήρωσή του την ερχόμενη τουριστική περίοδο.

Ακόμη, αναφερθήκαμε εκτενώς στην ασφαλή πρόσβαση της διάσημης παραλίας του νησιού μας, τον Μύρτο και στην επισκευή του δημοτικού δρόμου τόσο για την 1η εργολαβία που εκτείνεται στο τέλος του δρόμου στο σημείο κοντά στην θάλασσα που έχει υποστεί ζημιές από τον Ιανό όσο και για την 2η εργολαβία που αφορά την ασφαλτόστρωση σε όλο το μήκος του δρόμου για την άνετη και ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων και των χιλιάδων επισκεπτών.

Ως Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης συνεχίζω ακόμη πιο εντατικά την προσπάθεια, μένοντας προσηλωμένος στα σημαντικά ζητήματα του τόπου μας, ενώνοντας τις δυνάμεις μου με όλους τους Δημάρχους του Νομού μας.

Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer