Σύλληψη 31χρονου στον Πόρο για ηχορύπανση
28/07/2018 | 10:39

Συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στα Ιόνια Νησιά, από αστυνομικούς κλιμακίων ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας, Ζακύνθου και Κεφαλονιάς, πέντε (5) άτομα από 20 έως 46 ετών, για ηχορύπανση.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί  στην Λευκάδα, τα τελευταία 24ωρα, διαπίστωσαν με ηλεκτρονική συσκευή   την πρόκληση ηχορύπανσης κατά την λειτουργία δύο (2) καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα οποία λειτουργούσαν στην πρώτη περίπτωση 22χρονη ημεδαπή και στην δεύτερη 23χρονη ημεδαπή, ως προσωρινά υπεύθυνες.

Επιπλέον στο Λαγανά  Ζακύνθου, την Πέμπτη (26.07.2018)  και την Κυριακή (22.07.2018) κατά την διάρκεια των ελέγχων, διαπιστώθηκε σε βάρος 46χρονου ημεδαπού και 20χρονου αλλοδαπού, σε διαφορετικές περιπτώσεις,  παραβάσεις σχετικά με την πρόκληση ηχορύπανσης, στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Επίσης, στον Πόρο Κεφαλληνίας, την Πέμπτη (26.07.2018), συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός,  ιδιοκτήτης καταστήματος  υγειονομικού ενδιαφέροντος, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμης, διότι διαπίστωσαν με ηλεκτρονική συσκευή, να προκαλεί ηχορύπανση.

Οι έλεγχοι εντάσσονται στις δράσεις  αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών των Ιονίων Νησιών και θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς καθ’  όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αντίστοιχες Εισαγγελικές Αρχές.