Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες μετά τη πτώση του ελικοπτέρου στην Κεφαλονιά -Δύο τραυματίες
Κοινωνία
08/06/2023 | 13:12

Ρεπορτάζ Ανδρέας Αρβανιτάκης
Φωτορεπορτάζ Neil Jackson

Ατύχημα με ελικόπτερο σημειώθηκε σήμερα το πρωί της Πέμπτης κοντά στο χωριό Κοριάνα της Λειβαθούς, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Από τα πρώτα στοιχεία ιδιωτικό ελικόπτερο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην Κεφαλονιά μετά από μηχανική βλάβη. Πυροσβεστική και αστυνομία έσπευσαν απο τη πρώτη στιγμή στο σημείο. Από τις φωτογραφίες του ekefalonia.gr φαίνεται πως από θαύμα οι δύο επιβαίνοντες γλίτωσαν σοβαρά τραύματα ενώ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο κεφαλονιάς ώστε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το εν λόγω ελικόπτερο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες απογειώθηκε από την περιοχή της Λακήθρας το πρωί με προορισμό την Ζάκυνθο, ένα δρομολόγιο που το κάνει συχνά τα καλοκαίρια, ωστόσο γρήγορα κατάλαβε ο κυβερνήτης την ύπαρξη μηχανικής βλάβης και με προσεκτικούς χειρισμούς προχώρησε στην αναγκαστική προσγείωση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το ελικόπτερο έκανε αρκετή ώρα κύκλους, ενώ μόλις ο κυβερνήτης αντιλήφθηκε την μηχανική βλάβη που είχε υποστεί το μικρό ελικόπτερο επιχείρησε την αναγκαστική προσγείωση.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer