Από το ΠΕΡΟΚΕ
Συγκινητικά λόγια Κωνσταντάτου για Παρίση: Γιατί θα είναι ξανά δήμαρχος [εικόνες]
Πολιτική
20/05/2019 | 10:45

Με λόγια καρδιάς για έναν επιτυχημένο αυτοδιοικητικό μίλησε ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος στην εκδήλωση ετεροδημοτών της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» στο θέατρο Περοκέ το περασμένο Σάββατο. Ο κ. Κωνσταντάτος μίλησε για τη πορεία του όλα αυτά τα χρόνια τονίζοντας το ήθος και το χαμόγελο που διακρίνει τον Αλέξανδρο Παρίση. Τέλος, ευχήθηκε να είναι ξανά δήμαρχος γιατί τον έχει ανάγκη ο τόπος.

Η προσφώνηση  του Ανδρέα Κωνσταντάτου λίγο πριν ανέβει στο βήμα ο Παρίσης:

 

Καλησπέρα  Κεφαλλονίτες καλησπέρα συμπατριώτες

-Είμαστε εδώ απόψε και είμαστε πολλοί για να πάμε ψηλά την Κεφαλονιά να πάμε ψηλά την Αθήνα .

-Να στηρίξουμε το δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση να στηρίξουμε μια προσπάθεια που αλλάζει το νησί μας ύστερα από πολλές δεκαετίες μιζέριας  και εγκατάλειψης

-Είμαστε εδώ, όσοι ψηφίζετε Αθήνα, να στηρίξουμε τον Κώστα Μπακογιάννη, στο ψηφοδέλτιο του οποίου έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος ως δημοτικός σύμβουλος.

– Είμαστε όλοι εδώ να στείλουμε μηνύματα νίκης και αισιοδοξίας στις τοπικές μας κοινωνίες.

Και θα τα καταφέρουμε, γιατί  οι πολίτες ξέρουν πια και κρίνουν.

Δεν ξελογιάζονται με όμορφα λόγια ,την πάτησαν πριν λίγα χρόνια,  θέλουν σχέδιο, θέλουν έργα,  θέλουν αξιοπιστία

Θέλουν Αλέξανδρο Παρίση

Γιατί απλά το δείγμα γραφής του Αλέξανδρου Παρίση, του αντιδημάρχου Διονύση Λυκούδη και του επιτελείου του στο συνδυασμό «Ισχυρή Κεφαλονιά» είναι πολύ δυνατό και καθαρό.

Στέλνει το μήνυμα της νέας νίκης για την επόμενη τετραετία που θα αλλάξει πια όλη τη Κεφαλονιά, όλο το νέο Δήμο Αργοστολίου.

Εδώ, φίλοι συμπατριώτες, με έφεραν τα έργα που έγιναν στην πόλη του Αργοστολίου τα τελευταία χρόνια . Που μετέτρεψαν μια επαρχιακή πόλη όπως ήταν το Αργοστόλι σε μια σύγχρονη  ευρωπαϊκή που χαίρεσαι να την κοιτάς να την περπατάς.

Ο συνδυασμός της «Ισχυρής Κεφαλλονιάς» κατόρθωσε αυτό που θεωρούσαν κάποιοι ακατόρθωτο, να υλοποιήσει έργα που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και πολλές δεκαετίες  στο νησί.

Το δημοτικό συμβούλιο με τον Αλέξανδρο Παρίση προχώρησε στην  ανάπλαση της κεντρικής πλατείας, της παραλίας ,πεζοδρομήσεις, δεντροφυτεύεις,  αναστήλωση της ιστορικής  γέφυρας Δεβοσετου,  αναβάθμιση κολυμβητήριου και γήπεδού και το κυριότερο , για  μένα έφερε  καθαρό πόσιμο νερό σε κάθε σπίτι στην πόλη με το εργοστάσιο αφαλάτωσης.

Για πρώτη φορά μετά από πολλά πολλά πολλά χρόνια οι Αργοστολιώτες πίνουν νερό από τη βρύση τους και όχι από τα μπουκάλια.

Βεβαίως οι ανάγκες στο νησί μας  δεν τελειώνουν  και είναι μεγάλες, από τη Θηνιά, τη Λειβαθώ μέχρι  τον Πόρο και τη Σκάλα η επόμενη τετραετία θα είναι τετραετία των χωριών μας

Θέλω να πω όμως και δυο λόγια για τον άνθρωπο Παρίση .

Ψάχνοντας έμαθα πως στα 32  του ήταν πιλότος  , -αυτό Αλέξανδρε μας το έκρυβες – υπήρξε μετανάστης στη Γερμανία , δούλεψε σκληρά για την πρώτη του εταιρεία που ξεκίνησε εισαγωγές αυτοκίνητων στην Ελλάδα , ασχολήθηκε με το χώρο της τέχνης και του πολισμού και απόκτησε το Θέατρο Ακροπόλ και το Περοκέ που είμαστε σήμερα.

Εξελέγη βουλευτής της ΝΔ το 2007  και δυο φορές δήμαρχος του Δήμου Κεφαλονιάς .  Κατέχει τον άτυπο , αλλά  τιμητικό τίτλο του μοναδικού δήμαρχου ολόκληρης της Κεφαλονιάς.

Τώρα που έσπασε η Κεφαλονιά σε τρεις δήμους , ο τίτλος αυτός είναι πια ακλόνητος.

Μα πάνω από όλα ο Αλέξανδρος Παρίσης , είναι ένας ευγενικός άνθρωπος,  είναι ένας άνθρωπος με πολιτισμό, με χιούμορ, κάτι που εκτιμώ ιδιαίτερα , ένας αισιόδοξος άνθρωπος με όραμα και  στόχους για το νησί, που τον εξέλεξε βουλευτή και δήμαρχο δυο φορές και θα τον επανεκλέξει τώρα ως δήμαρχο του Δήμου Αργοστολιού σ’ αυτές τις εκλογές που έχουν και έντονο πολίτικό χαρακτήρα.

Γι’ αυτό σας καλώ την Κυριακή να βρεθείτε όλοι στις κάλπες  όπου κι αν ψηφίζετε

Στις κάλπες της Κεφαλονιάς του δήμου Αργοστολίου, οι ετεροδημότες συμπατριώτες μας ,για το δήμαρχο Παριση.

Στις κάλπες της Αθήνας όσοι ψηφίζετε εδώ για τον Κώστα Μπακογιάννη και για τον Γιώργο Πατούλη στην περιφέρεια Αττικής.

Να μην χαθεί καμιά ψήφος, κανένας σταυρός, το μήνυμα που θα στείλουμε να είναι ισχυρό, ηχηρό καθαρό ,να είναι μήνυμα νίκης , μεγάλης νίκης και μόνο .

Κυρίες και κύριοι συμπατριώτες και  συμπατριώτισσές,

Καλώ στο βήμα τώρα το σημερινό μοναδικό δήμαρχο του δήμου Κεφαλονιάς και  αυριανό δήμαρχο του δήμου Αργοστολίου τον επικεφαλής του συνδυασμού Ισχυρή Κεφαλονιά  τον Αλέξανδρο Παρίση. 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer