Συγκινεί ο Πάνος Βαρδάκος: Το μεγάλο ευχαριστώ για την παράσταση “Όνειρό καλοκαιρινής νύχτας”
Θέατρο
14/03/2024 | 20:39

Υπάρχουν κάποιες συμπτώσεις που θα έλεγες ότι κάθε άλλο παρά συμπτώσεις δεν είναι, αλλά κάποιες αόρατες κλωστές με κάποιο μαγικό τρόπο μπλέκονται και δημιουργούν διαδρομές, συνδέοντας ανθρώπους και καταστάσεις που γράφουν ιστορίες, αποτυπώνοντας μέσα στον χρόνο σημαντικές σχέσεις μεταξύ τους, που μια ιδέα ένα όνειρο τους ένωσαν και συμπορεύονται χρησιμοποιώντας την συνεκτική δύναμη της τέχνης του Θεάτρου. Δεν δίστασαν να αφιερωθούν για να κοινωνήσουν την αλήθεια των κειμένων και με εργαλείο τον ίδιο τους τον εαυτό να επικοινωνήσουμε όλοι μαζί με το κοινό που μας παρακολουθεί.

Με αυτές τις σκέψεις τράβηξα την κουρτίνα του παράθυρου από το οποίο έβλεπα έναν ορίζοντα γκρίζο, συννεφιασμένο, προσπαθώντας να διατηρήσω στο μυαλό μου την εικόνα όλων εκείνων των προσώπων που μόλις προ ολίγου είχα δει σε εκείνο το ”ΟΝΕΙΡΟ” που σαν όραμα είχε περάσει μπροστά από τα μάτια μου, ένα ”ΟΝΕΙΡΟ” που για πολύ καιρό τώρα με συντρόφευε στον ύπνο και στον ξύπνιο και που έπλεκε πραγματικά πρόσωπα με φανταστικά με μια ποιητική και μαγική διάθεση. Ήταν μια μεγάλη παρέα πολύχρωμη, ζωηρή, γεμάτη ενέργεια, χαρούμενη, γελαστή, μια μεγάλη συντροφιά σαν εκείνες τις παρέες που γράφουν ιστορία.

Πριν τραβήξω όμως την κουρτίνα του παράθυρου παρατήρησα στο απέναντι κτήριο ένα μεγάλο πανό που διαφήμιζε μια Θεατρική παράσταση στην μικρή μας πόλη ”ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ” από το Θεατρικό Εργαστήρι Σύγχρονης Τέχνης Κεφαλονιάς.

Στο πλήρωμα αυτού του ταξιδιού ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και θέλω να τους αναφέρω ένα έναν ξεχωριστά και πρώτα αυτούς που επί σκηνής ξεδίπλωσαν την ψυχή τους. Λούκας Νιφοράτος, Γιάννης Νεόφυτος, Τάσος Μπεκατώρος, Τάσος Αναστασιάδης, Τζένη Παπαδημάτου, Χριστίνα Μαγουλά, Αγγελική Γιαννακοπούλου, Σπύρος Λιβιεράτος, Δήμητρα Παπαδάτου, Δημήτρης Τζούφης, Κωνσταντίνος Μήντσιος, Χαρά Μαρκέτου, Βλαδίμηρος Τζατζάνης, Μαρία Σταθάτου, Ανθή Γεωργάτου, Δάφνη Λιβιεράτου, Αναστασία Φουρνιώτη, Τέα Μάλο.

Αλλά και τους εκτός σκηνής, Κώστα Χαριτάτο , Λουκία Μινέτου, Χριστίνα Μπέλγκρας, Γρηγόρη Μαυρογιάννη, Μάκη Βαγγελάτο, Τερέζα Ρούσσου.

Και φυσικά ευχαριστώ όλους όσους παρακολούθησαν την δουλεία μας, τον Δήμο Αργοστολίου, τους χορηγούς και τα ΜΜΕ του νησιού μας.

Πάνος Βαρδάκος.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer