Όμορφες χορευτικές φιγούρες στη πλατεία της Χορωπούλας
Στους ρυθμούς του 29ου Φεστιβάλ Γυμναστικής “Άννα Πολλάτου” και το Ληξούρι
Αθλητισμός
01/07/2017 | 10:32

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη από τις 3 κεντρικές παρουσιάσεις των ομάδων του 29ου Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” που έγινε στο Ληξούρι χθες βράδυ. Ομάδες από Ελλάδα και εξωτερικό μας παρουσίασαν όμορφα προγράμματα  για περισσότερες από 2 ώρες και κατάφεραν να μας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Την έναρξη της παρουσίασης κήρυξε ο αντιδήμαρχος Ληξουρίου κος Γιώργος Κατσιβέλης, σε ένα χώρο που φέτος ήταν αρκετά αναβαθμισμένος σε σχέση με τις παρουσιάσεις προηγούμενων ετών.

Όμορφες χορευτικές φιγούρες, παιδικές φωνές, χρώματα και πολύ κέφι είναι αυτά που χαρακτηρίζουν κάθε στιγμή του Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” που συνεχίζεται σήμερα Σάββατο στα Φραγκάτα, με μια ακόμα παρουσίαση η οποία ξεκινά στις 20.00, ενώ στη συνέχεια σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Φραγκάτων «ο Μέρμηγκας» έχει στηθεί ένα ολόκληρο κεφαλονίτικο γλέντι προς τιμή των ομάδων.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ.

Διοργανωτής του Φεστιβάλ είναι ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ» Κεφαλονιάς. Συνδιοργανωτές είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κεφ/νίας και ο Δήμος Κεφαλλονιάς, ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας: http://kefalonia-gymfestival.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer