Οριστικά ο Μάκης Φόρτες δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, όποτε και να γίνουν εκλογές το 2012.
Στο μικροσκόπιο οι υποψηφιότητες για τις βουλευτικές στο ΠΑΣΟΚ
Πολιτική
12/01/2012 | 02:47

Καζάνι που βράζει φαίνεται να είναι το τελευταίο διάστημα το τοπικό ΠΑΣΟΚ, και αυτό όχι τόσο για την αποτελεσματικότητα ή μη των τοπικών του στελεχών και κατ επέκταση του βουλευτή Σπύρου Μοσχόπουλου, άλλα όσο η κυβερνητική πολιτική που συνθλίβει και συρρικνώνει το πυρήνα των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας. Είδη τα κρούσματα λεκτικών επιθέσεων έχουν αυξηθεί επικίνδυνα, με τελευταίο το επεισόδιο που έγινε λίγες ημέρες πριν σε καφενείο της Σάμης όπου ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, έβρισε το Νικόλα Βαλιανάτο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του βουλευτή και της συνοδείας του.
Αυτό άλλωστε φαίνεται και από το … ενδιαφέρον το στελεχών «πρώτης γραμμής» να συμμετέχουν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Μέχρι στιγμής όσα ονόματα και να έχουν πέσει στο τραπέζι, αλλά και οι όποιες συζητήσεις και αν έχουν γίνει έχουν πέσει στο κενό. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του e-kefalonia.net, o σημερινός βουλευτής φέρεται να νιώθει πολιτική … μοναξιά μιας και κανείς δεν σκέφτεται να βάλει το κεφάλι του στο …ντορβά!
Τα ονόματα που σκέφτονται να τολμήσουν να κατέβουν στη δύσκολη μάχη των επόμενων εκλογών μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Μέχρι στιγμής όμως πιο κοντά στο να πει το μεγάλο «ναι» δεν είναι άλλη από τη πρώην Δήμαρχο Παλλικής Νόπη Αλεξαδροπούλου. Έχει ακουστεί και το όνομα του πρώην Νομάρχη Διονύση Γεωργάτου αλλά δεν έχει πολλές πιθανότητες μιας και έχει βγει στη δημοσιότητα το σκάνδαλο της Νομαρχίας.
Θα πρέπει να θεωρηθεί ως δεδομένο ότι ο έτερος υποψήφιος (βουλευτικές 2009) Μάκης Φόρτες δεν θα είναι οριστικά υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Άνθρωποι του περιβάλλοντός του τονίζουν ότι ο Φόρτες θα ασχοληθεί με τη τοπική αυτοδιοίκηση.
Με αυτά τα έως τώρα δεδομένα, και με κορυφαία τοπικά στελέχη να μιλούν για πλήρη διάλυση του κόμματος (βλέπε δηλώσεις Βλάχου) το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να θεωρεί εξαιρετικά δύσκολο έως ακατόρθωτο τη διατήρηση της μονοεδρικής.
Οι συνθήκες αυτές δίνουν μια μοναδική ευκαιρία στην αριστερά να επιτύχει μια πολύ θετική παρουσία και παρέμβαση, με μια ισχυρή εκλογική επιρροή, εφόσον και η ίδια δείξει πνεύμα πολιτικής ριζοσπαστικής αντεπίθεσης και λογική συμπαράταξης και όχι «εμφυλίων» σπαραγμών.
Σημείωση: ίσως ο Σπύρος Μοσχόπουλος έχει αρχίσει να νιώθει ότι και ο προκάτοχος του το καλοκαίρι του 2009! The source added that manufacturers of nfc readers, with whom he has been in like this contact with for his own product, expect the next iphone to have nfc and are gearing up for the additional traffic the iphone will likely bring

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer