Πρώτη επίσκεψη το Ληξούρι
Στο Μαντζαβινάτειο κλιμάκιο της ΝΔ -“Η υγεία είναι πρώτη προτεραιότητα στο πρόγραμμα της ΝΔ” [εικόνες]
14/02/2018 | 11:18

Από το πρωί, κλιμάκιο της ΝΔ, έχει ξεκινήσει επαφές με νοσοκομειακές μονάδες της νησιού. Πρώτος σταθμός του κλιμακίου ήταν το Ματζαβινάτειο νοσοκομείο στο Ληξούρι με επικεφαλής τον αρμόδιο Τομεάρχη Βασίλη Οικονόμου. Το  κλιμάκιο υποδέχτηκε ο διοικητής του νοσοκομείου στο Αργοστόλι, κ. Νίκος Βιβλάκης, ο νέος διοικητής στο Μαντζαβινάτειο, κ. Δημήτρης Δημουλιός και εργαζόμενοι.

«Η υγεία είναι σε υψηλή προτεραιότητα στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε σε δηλώσεις του ο Βασίλης Οικονόμου φτάνοντας στο Ληξούρι.

Στην συνέχεια άκουσε με προσοχή νοσηλευτές και γιατρούς του νοσοκομείου για τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.  Όπως μάλιστα τόνισε το προσωπικό «οι δυνατότητες που έχει το συγκεκριμένο νοσοκομείο είναι πάρα πολύ μεγάλες και δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχουν αναδειχτεί». Αισθανόμαστε συμπλήρωσαν, «ότι τα τελευταία δυόμιση χρόνια γίνεται απλά μια συντήρηση δυνάμεων».

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι συνειδητά ξεκίνησε από το Ληξούρι θεωρώντας ότι έχει πληγεί από το και σεισμό και από τη πολιτική λιτότητας των ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ.

Τον κ. Οικονόμου συνοδεύουν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, κ. Αντώνης Κατσιγιάννης, το μέλος της ΠΕ της ΝΔ, κ. Γιώργος Κοκκόλης, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ, κ. Βαγγέλης Λουκέρης, το στέλεχος της τοπικής ΝΔ, κ. Βασίλης Ρουχωτάς και ο αντιδήμαρχος Παλικής, κ. Γιωργος Κατσιβέλης.

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι πρόθεση της ΝΔ είναι τον Απρίλιο να διοργανώσει τέσσερα Αναπτυξιακά Συνέδρια, ένα σε κάθε Νομό της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Σε αυτά τα Αναπτυξιακά Συνέδρια θα αναπτυχθεί και θα οριστικοποιηθεί το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ για τα Ιόνια Νησιά.

Το Πρόγραμμα του κλιμακίου θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο με τις εξής επισκέψεις:

12:00 Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Σάμης

14:00 Συνάντηση με προέδρους Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου

17:00 Νομαρχιακή Συνέλευση παρουσία και του Γραμματέα Οργανωτικού

Για αύριο Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου

9:30 Επίσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο

10:30 Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας-Αργοστόλι

12:00 Επίσκεψη στο νέο Γηροκομείο

13:30 Συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο «Μουίκης», Αργοστόλι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ