Στο Κύπελλο Ελλάδας η σχολή χορού «Art & Style» Dance Studio της Όλγας Γαλιατσάτου
Life
16/12/2017 | 10:54

Σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή η σχολή χορού της κ Όλγας Γαλιατσάτου ‘Art & Style’ Dance Studio θα παρευρεθεί στους αναγνωρισμένους αγώνες της Παγκόσμιας και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας χορού IDO.

Συγκεκριμένα η σχολή θα διαγωνιστεί για το Κύπελλο Ελλάδας στον εθνικό αγώνα χορού των μελών της ομοσπονδίας αλλά και στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα χορού που πρόκειται για Διεθνή αγώνα από συμμετοχές και από άλλες 13 χώρες του εξωτερικού. Τα παιδιά της σχολής που παρακολουθούν τα αγωνιστικά τμήματα της σχολής με εθνική προπονήτρια την Όλγα Γαλιατσάτου και ανήκουν ήδη στους εθνικούς αθλητές-χορευτές με κάρτα αθλητή, προετοιμάζονται εδώ και τέσσερις μήνες για την συμμετοχή τους και στα δύο πρωταθλήματα. Την κριτική επιτροπή αποτελούν Έλληνες πιστοποιημένοι αλλά και ξένοι επαγγελματίες καθηγητές-προπονητές-κριτές χορού.

Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία και μια αξιοπρεπή παρουσία της Κεφαλονιάς αλλά και της Ελλάδας.

Οι χορογραφίες που θα εκπροσωπήσουν τη σχολή ,το νησί μας και την χώρα μας θα παρουσιαστούν ανοιχτά στην προκαθορισμένη χριστουγεννιάτικη παράσταση της σχολής στον Κέφαλο, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στις 20:00.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer