Για αυτές δεν «έκλαψε» κανείς
Στο δρόμο παραμένουν οι καθαρίστριες που απέλυσε η «ευαίσθητη» δημοτική αρχή Μιχαλάτου [εικόνες]
Πολιτική
10/01/2021 | 12:23

Θυμάστε το περίφημο θέμα με τις καθαρίστριες του δήμου Αργοστολίου που «τις πέταξε στο δρόμο» η δημοτική αρχή Μιχαλάτου;

Ε, λοιπόν ακόμη και σήμερα καμία λύση δεν έχει δοθεί στο πρόβλημα τους, κανείς απολύτως από το δήμο Αργοστολίου δεν ασχολείται πια ούτε με αυτές ούτε με τις φτωχές οικογένειες τους, που στερήθηκαν ένα κρίσιμο εισόδημα για την επιβίωση τους, σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.

Για αυτές όμως τις φτωχές οικογένειες δεν έχει βρεθεί ακόμη κάποια δημοσιογραφική πένα από το σύστημα Μιχαλάτου που να γράψει δύο κουβέντες συμπάθειας και παρηγοριάς.
Για αυτές τις ψυχές δεν βρέθηκαν «γίγαντες» του πάλαι ποτέ σοσιαλιστικού χώρου να τις στηρίξουν με βαρύγδουπες εκφράσεις και άλλες φανφάρες.

Να σημειωθεί ότι για τις εν λόγω πρώην εργαζόμενες είχε προταθεί βιώσιμη νομικά και οικονομικά λύση από την αντιπολίτευση, η οποία απορρίφθηκε από την ισχνή πλειοψηφία της δημοτικής αρχής (βλ. σχετικό ρεπορτάζ εδώ).

Όπως φαίνεται οι «ευαισθησίες τους» εκφράζονται κατά το δοκούν και μόνο «για τα δικά μας παιδιά». Φευ, τι ατυχία για αυτές να μην έχουν μπαμπά, θείο, αδερφό, άνδρα, κάτι τέλος πάντων που να τους διασφάλιζε την πρόσβαση σε ένα μικρό πλην όμως αξιοπρεπές εισόδημα.

Σημείωση: Οι φωτογραφίες είναι από την παράσταση διαμαρτυρίας των απολυμένων καθαριστριών με τις οικογένειες τους έξω από την πόρτα του «ολιγάρχη» δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ