Στην Πάτρα παρουσιάζει το βιβλίο του “Δρόμοι Αριστεροί” ο Σπύρος Λυκούδης
01/06/2018 | 10:36

Στην Πάτρα θα βρεθεί την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018 στις 20.30 στον δροσερό κήπο του Πολύεδρου στην οδό Κανακάρη 147, ο γνωστός πολιτικός και συγγραφέας Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Κεφαλονιά. Αφορμή της επίσκεψης του είναι η παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «Δρόμοι αριστεροί – Διαψεύσεις και προσδοκίες» που έχει κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Ίνδικτος.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Γιώργος Ζαφειρόπουλος – πρώην αντιδήμαρχος Δήμου Πατρέων, ο βουλευτής Αχαΐας Θ. Παπαθεοδώρου, ο Ορέστης Σκαλτσάς μέλος του ΔΣ της Εταιρείας Αχαικών σπουδών, ο καθηγητής του ΑΤΕΙ Πατρών Λάκης Υφαντής και ο ίδιος ο συγγραφέας Σπύρος Λυκούδης, Στ’ αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Α’ Αθηνών με το Ποτάμι. Ο Σπύρος Λυκούδης είναι στέλεχος της Ανανεωτικής Αριστεράς επί δεκαετίες. Βουλευτής επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς από τις εκλογές του 2012, ανεξαρτητοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 και, τον Οκτώβριο του 2014, ίδρυσε τους Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς για τη Δημοκρατία και την Ανάπτυξη που από τις αρχές του 2015 συνεργάζονται με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.

Στις 20 Νοεμβρίου 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Δρόμοι Αριστεροί-Διαψεύσεις Προσδοκίες» από τις εκδόσεις Ίνδικτος. Στα κείμενα που περιλαμβάνονται στο βιβλίο αποτυπώνεται ο δημόσιος πολιτικός λόγος του κατά την τελευταία τετραετία, όπως αναφέρει η Wikipedia.

Πηγή: thebest.gr