Σε μία συμβολική και λιτή τελετή
Στην Πάτρα έκοψε την Πίτα του το “Νήσος Κεφαλονιά” [εικόνες]
Κοινωνία
07/01/2018 | 16:01

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 η εταιρεία Kefalonian Lines επέλεξε την Πάτρα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο πλοίο «Νήσος Κεφαλονιά», στο σημείο αναχώρησής του στον Μόλο της Αγ. Νικολάου.

Σε μία συμβολική και λιτή τελετή , ο Πλοίαρχος, οι Αξιωματικοί και το πλήρωμα του πλοίου, η οικογένεια Λυκούδη, ο Γιώργος Τελώνης, οι συνεργάτες της εταιρείας στην Πάτρας καθώς και ο Δήμαρχος Πατρέων, ο Λιμενάρχης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένων Πατρών, ο Πρόεδρος των καβοδετών και οι άμεσοι συναλλασσόμενοι εκπρόσωποι των αρχών, παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας. Ανταλλάχθηκαν ευχές για την νέα χρονιά και για την επιτυχία της γραμμής, η οποία επανεκκίνησε ύστερα από διακοπή περίπου 2 χρόνων, ικανοποιώντας την απαίτηση των κατοίκων της Κεφαλλονιάς και Ιθάκης για σύνδεση με την Πάτρα.

Συμβολική μεν γιατί η εταιρεία θέλησε να τονίσει την βαρύτητα που δίνει στη νέα γραμμή Πάτρας-Σάμης-Ιθάκης και την στόχευση της για περαιτέρω ανάπτυξης της γραμμής. Λιτή δε λόγω του περιορισμένου χρόνου παραμονής του πλοίου στο λιμάνι της Πάτρας.

Η Kefalonian Lines έχει στην πλοιοκτησία της το F/B Νήσος Κεφαλονιά και F/B Ζάκυνθος Ι και εκτελεί δρομολόγια συνδέοντας την Κεφαλονιά, την Ζάκυνθο και την Ιθάκη με καθημερινά δρομολόγια από την Πάτρα και την Κυλλήνη.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer