Σύντομα ο Χριστόφορος ετοιμάζεται να δημιουργήσει το δικό του ξενοδοχειακό κατάλυμα
Στην οικογένεια Παπακαλιάτη ανήκει η εταιρεία που θα μας συνδέσει με την Κέρκυρα και τους Παξούς
Life
11/04/2018 | 15:44

Της Ελένης Βαλλιανάτου

Στην Κέρκυρα, τους Παξούς, την Ήπειρο και την Αλβανία έχει επεκτείνει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες ο τουριστικός επιχειρηματίας Μανόλης Παπακαλιάτης, οργανώνοντας ημερήσιες εκδρομές με μικρά κρουαζιερόπλοια.

Επιπλέον, ο γιος του, ο γνωστός ηθοποιός Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ετοιμάζεται να δημιουργήσει το δικό του τουριστικό κατάλυμα στο αγαπημένο του νησί, τους Παξούς, τόπο καταγωγής της προγιαγιάς του και νησί όπου και η μητέρα του λειτουργεί εδώ και χρόνια μια μικρή τουριστική μονάδα.

Ο Μανόλης Παπακαλιάτης είπε στην Ελένη Βαλλιανάτου: “Η δραστηριότητα στην Κέρκυρα με τις κρουαζιέρες άρχισε πριν 3 χρόνια μετά από μια πρόταση για συνεργασία που είχα.

Η εταιρεία Joy cruises έχει δύο θαλάσσια δελφίνια και δύο καταμαράν και  κάθε χρόνο διακινεί χιλιάδες Ελληνες και ξένοι επισκέπτες οι οποίοι συνδυάζουν τις διακοπές τους στην Κέρκυρα με ημερήσιες εκδρομές.

Μπορούν να πάνε στους Παξούς και τους Αντίπαξους, να ταξιδέψουν μέχρι το γραφικό λιμάνι Σύβοτα στην Ήπειρο ή να φτάσουν μέχρι το λιμάνι της πόλης Αγιοι Σαράντα της Αλβανίας.

Περιλαμβάνονται ξεναγήσεις, φαγητό κ.λπ. και γενικά όπως αποδείχθηκε είναι μια καλή επαγγελματική ιδέα και μια αποδοτική συνεργασία με την κα Κατερίνα Αντιόχου”.

Η κα Αντιόχου μάς είπε ότι κάθε χρόνοα διακινούνται περίπου 75.000 επιβάτες.

Οι Μανόλης και Χριστόφορος ΠαπακαλιάτηςΟι Μανόλης και Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Είναι γνωστή η αγάπη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για τους Παξούς, απ’ όπου σύμφωνα με τον πατέρα του, καταγόταν η προγιαγιά τού ηθοποιού.

Ο ίδιος έχει πει ότι το αισθάνεται σαν δεύτερο σπίτι του και είναι για εκείνον το καταφύγιό του. Αλλωστε, εκεί διατηρεί και η μητέρα του ξενοδοχειακό κατάλυμα, ενώ ο ίδιος, όταν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, περνάει πολύ χρόνο στο νησί στις καλοκαιρινές διακοπές και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τον Μανόλη Παπακαλιάτη, σύντομα ο Χριστόφορος ετοιμάζεται να δημιουργήσει το δικό του ξενοδοχειακό κατάλυμα στους Παξούς.

Μέσα στην επόμενη διετία θα λειτουργήσει το νέο κατάλυμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στους ΠαξούςΜέσα στην επόμενη διετία θα λειτουργήσει το νέο κατάλυμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στους Παξούς

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer