Στην Κέρκυρα γυρίσματα σειράς που θα προβληθεί σε Ελλάδα και Γερμανία
Πολιτική
21/06/2020 | 17:20

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της διεθνούς εταιρείας κινηματογραφικής και τηλεοπτικής διανομής Tanweer, Joseph Samaan είχε στην Αθήνα η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου με στόχο τη συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για την έλξη οπτικο-ακουστικών παραγωγών.

Στη συνέχεια, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου υποδέχθηκε στο γραφείο της, στις Αλυκές Ποταμού, τους υπεύθυνους της οργάνωσης και διεύθυνσης παραγωγής Ματθαίο Βούλγαρη και Φένια Κοσσοβίτσα.

Η κ. Κράτσα – Τσαγκαροπούλου παρουσίασε την προετοιμασία της Περιφέρειας σε όλα τα νησιά για να εξυπηρετήσουν κάθε μεγάλη ή μικρή παραγωγή και ιδιαίτερα αναφέρθηκε στο σχεδιαζόμενο Film Office το οποίο θα συντονίσει τις ενέργειες υποδοχής, υποστήριξης και έλξης οπτικο-ακουστικών παραγωγών από την εγχώρια και την διεθνή αγορά.

Στη συνάντηση, συμμετείχε επίσης ο Καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου Ανδρέας Φλώρος, Πρόεδρος του Τμήματος Τεχνών, Ήχου και Εικόνας, όπου εξετάστηκε και η δυνατότητα συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο, στα γυρίσματα της σειράς ως προς την χρήση των υποδομών αλλά και την συμμετοχή των φοιτητων.

Τα αποτελέσματα των συναντήσεων είναι απολύτως θετικά και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούλιο στην Κέρκυρα ενω η σειρά προγραμματίζεται να προβληθεί από την Cosmote tv, μέσω της διεθνούς εταιρείας κινηματογραφικής και τηλεοπτικής διανομής Tanweer Alliances A.E., σε Ελλάδα και Γερμανία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer