Στην Κεφαλονιά ο επικεφαλής της Επιτροπής ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής, Βαγγέλης Αργύρης –Ετοιμάζουν ψηφοδέλτιο με πολλές εκπλήξεις
Πολιτική
29/06/2022 | 13:09

Σε προεκλογικούς ρυθµούς έχει εισέλθει το ΠΑΣΟΚ, µε την κομματική ηγεσία και τα στελέχη να οργώνουν όλη τη χώρα διεκδικώντας τη σημαντική άνοδο των ποσοστών πανελλαδικά στις προσεχείς εκλογές.

Στη Χαριλάου Τρικούπη σχεδιάζουν τα επόµενα βήµατα ακολουθώντας το σενάριο περί πρόωρης κάλπης στις αρχές Σεπτεµβρίου. Γι’ αυτό και επισπεύδουν τη διαδικασία επιλογής των κατάλληλων υποψηφίων, ανδρών και γυναικών, νέων και έμπειρων στελεχών για κάθε εκλογική περιφέρεια.

Για αυτό το λόγο έρχεται το επόμενο διάστημα στην Κεφαλονιά ο επικεφαλής της Επιτροπής ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής, πρώην βουλευτής Ιωαννίνων, Βαγγέλης Αργύρης. Σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ του ekefalonia.gr σε αντίθεση με το παρελθόν υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα προσώπων να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Κεφαλονιάς, κάτι που αποτελεί από μόνο του θετικό γεγονός.

Αξίζει: Στο τραπέζι θα πέσουν όλα τα πιθανά ονόματα που διεκδικούν μία θέση στο ψηφοδέλτιο της Κεφαλονιάς & Ιθάκης ενώ η εκτίμηση κορυφαίων στελεχών από τη Χαριλάου Τρικούπη είναι ότι έως τα τέλη Ιουλίου θα είναι έτοιμα τα τελικά ψηφοδέλτια.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer