Στην Ιθάκη για τους εορτασμούς του Αγ. Ραφαήλ ο Παναγής Καππάτος [εικόνες]
Πολιτική
08/07/2024 | 13:58

⛪️Στην #Ιθάκη για τον μεγαλοπρεπή εορτασμό του Αγίου Ραφαήλ

🌀Με την συνάδελφο βουλευτή Ιωαννίνων κα. Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα, τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης κ. Δημήτρη Κατσαρό, τον Δήμαρχο Ιθάκης κ. Διονύση Στανίτσα, την Αντιπεριφερειάρχη κα. Ελένη Παπαναστασάτου, την Έπαρχο Ιθάκης κα. Σμαραγδή Σαρδελή, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Ιθάκης κ. Τάσο Γριμποβιώτη, καθώς και πλήθος κόσμου και πιστών που ταξίδεψαν από την Κεφαλονιά για την μεγάλη γιορτή, παρευρέθηκα στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στο #Περαχώρι Ιθάκης καθώς και στην Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων στο #Βαθύ.

👉Στο περιθώριο των εορτασμών συμμετείχα σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ιθάκης με τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Δημήτρη Κατσαρό και τον Δήμαρχο Ιθάκης κ. Διονύση Στανίτσα, όπου συζητήσαμε θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Κατά την διάρκεια της παραμονής μου είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ καταστήματα, επιχειρήσεις, τουριστικά καταλύματα, οι αριθμοί των οποίων κινούνται σε πολύ καλή κατεύθυνση ενώ στις συνομιλίες που είχα με επαγγελματίες του τουρισμού μου ανέφεραν ότι και οι προσεγγίσεις των πολυτελών σκαφών αυξάνουν τη ζήτηση του θαλάσσιου τουρισμού, η οποία αναμένεται να κορυφωθεί το επόμενο διάστημα.

🔔Χρονια πολλά Ιθάκη,
Και του χρόνου με υγεία!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer