Για προληπτικούς λόγους
Στην εντατική του Ευαγγελισμού εισήχθη ο Γιάννης Πλακιωτάκης
Πολιτική
01/12/2020 | 15:03

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης εισήχθη στην εντατική του «Ευαγγελισμού» το μεσημέρι της Τρίτης.

Στις 3 τα ξημερώματα οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο πυρετός του υπουργού δεν έπεφτε και ότι είχε μειωμένη οξυγόνωση και δεν τον κάλυπτε το μηχάνημα οξυγόνου του δωματίου νοσηλείας. Αμέσως αποφασίστηκε να εισέλθει στην Εντατική για καλύτερη θεραπεία. Μόλις η οξυγόνωση αρχίσει να αποκαθίσταται θα ξεκινήσει νέο κύκλο θεραπείας.

Ο υπουργός είχε βρεθεί στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας θετικός στον κορωνοϊό και μπήκε άμεσα σε καραντίνα στο σπίτι του. Όπως έκανε ο ίδιος γνωστό, οι γιατροί τού συνέστησαν να νοσηλευτεί στον «Ευαγγελισμό», προκειμένου «να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή».

Χθες, Δευτέρα (30/11), ο Γιάννης Πλακιωτάκης θέλησε να στείλει ένα μήνυμα και προς τους ακολούθους του στα social media, ευχαριστώντας τους για τις ευχές τους. «Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τις ευχές σας. Είμαι σε καλά χέρια. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν το καλύτερο για όλους και τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς να επιστρέψουμε γρήγορα υγιείς κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα» έγραψε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Πηγή: athensvoice.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ