Στην Μητρόπολη
Στην «αγκαλιά» της εκκλησίας ένας νέος επιστήμονας -Χειροτονείται στις 15 Φεβρουαρίου ο Αντώνης Καγγελάρης
Εκκλησία
14/02/2020 | 11:32

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος ανακοινώνει εις τα Μέλη της Τοπικής Εκκλησίας μας, ότι ο κ. Αντώνιος Καγγελάρης του Νικολάου και της Μαρίας το γένος Μελισσαράτου, εξ Αργοστολίου και μόνιμος κάτοικος Αργοστολίου, προσέρχεται να συγκαταλεχθεί εις τον Ιερόν κλήρον της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Ο ανωτέρω υποψήφιος κ. Καγγελάρης Αντώνιος γεννήθηκε το έτος 1992, αποφοίτησε από το 2οΛύκειο Αργοστολίου και εν συνεχεία σπούδασε εις το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης εις το τμήμα Θεολογίας. Εν συνεχεία πραγματοποίησε Μεταπτυχιακές Σπουδές εις το ίδιο Πανεπιστήμιο λαβών το Δίπλωμά του το έτος 2019.  Είναι έγγαμος μετά της κ. Ελένης Κουτελίδα του Νικολάου, εκ Τρικάλων, η οποία είναι Πτυχιούχος επίσης της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει υπηρετήσει την Στρατιωτική του θητεία εις την Πολεμική Αεροπορία, απολυθείς την 18-09-2018.

Προκριθείς ο ανωτέρω υποψήφιος δια χειροτονίαν θα χειροτονηθεί Διάκονος το Σάββατο 15η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2020 εις τον Ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν Αργοστολίου.

Προσκαλούνται και παρακαλούνται τα Μέλη της Τοπικής μας Εκκλησίας, όσα δύνανται, να παρευρεθούν εις την εις Διάκονον Χειροτονίαν του.

 

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer