Στη Λευκάδα ο Ζαρντίμ με Λεμονή, Ζήκο και Δέλλα
Αθλητισμός
20/05/2018 | 10:57

Την ευκαιρία να ακούσουν την φιλοσοφία τεσσάρων επιτυχημένων και έμπειρων ανθρώπων του ποδοσφαίρου, θα έχουν οι Έλληνες προπονητές που δήλωσαν συμμετοχή στο σεμινάριο προπονητικής «Μαζί δημιουργούμε το μέλλον» που διοργανώνει ο Οδυσσέας Νυδριού σε συνεργασία με τη Μονακό.

Την Τρίτη 22 Μαΐου στην Λευκάδα, ο Ζαρντίμ, ο Λεμονής, ο Δέλλας και ο Ζήκος θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους με συναδέλφους τους που θα βρεθούν στο ξενοδοχείο «Ionian Blue» και φυσικά θα απαντήσουν σε ερωτήματα που θα τεθούν.

Η συμμετοχή λίγα 24ωρα πριν από το μεγάλο γεγονός για την Δυτική Ελλάδα, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, καθώς περισσότεροι από 80 Έλληνες τεχνικοί έχουν εξασφαλίσει ήδη θέση στο σεμινάριο! Μάλιστα οι συμμετοχές είναι από κάθε γωνιά της Ελλάδας κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τους διοργανωτές. Αμέσως μετά στις 18:30 οι τέσσερις προπονητές θα βρεθούν στο δημοτικό στάδιο Νυδριού όπου και θα προπονήσουν παιδιά από το νησί και συγκεκριμένα από την ακαδημία του Οδυσσέα Νυδριού. Η είσοδος στο γήπεδο θα είναι ελεύθερη για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση.

Πηγή: iefimerida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia