Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετέχει στην έκθεση αυτή, με το σκεπτικό ότι οι Αυστριακοί έχουν στις προτιμήσεις τους ως τρίτο κατά σειρά τουριστικό προορισμό την Ελλάδα.
Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Βιέννης ο Περιφερειάρχης
Πολιτική
12/01/2012 | 09:03

Για τη Βιέννη αναχωρεί σήμερα το απόγευμα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, προκειμένου να συμμετάσχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Βιέννης, που ανοίγει τις πύλες της αύριο.

   Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετέχει στην έκθεση αυτή, με το σκεπτικό ότι, παρά τη κρίση και σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αυστριακού Τύπου, οι Αυστριακοί έχουν στις προτιμήσεις τους ως τρίτο κατά σειρά (μετά την Ισπανία και την Τουρκία) τουριστικό προορισμό την Ελλάδα, ενώ σημαντική είναι και η προτίμησή τους για τα Ιόνια Νησιά.

   Σημειώνεται ότι πέρυσι η έκθεση αυτή δέχτηκε 116,820 επισκέπτες, 800 εκθέτες από 70 διαφορετικές χώρες, οι οποίοι ενημέρωσαν για τουριστικά προγράμματα και προορισμούς.

   Τα πακέτα διακοπών για διακοπές αναψυχής (ήλιος – Θάλασσα) παραμένουν στην πρώτη θέση προτίμησης με 42%, παρά την άνοδο που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στη ζήτηση για εξατομικευμένες διακοπές (Individuals). Ακολουθούν οι σύντομες διακοπές πόλεων (26%), διακοπές με δραστηριότητες (25%) και Wellness (17%).

    Στο πλαίσιο της έκθεσης, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων έχει προγραμματίσει να δώσει Συνέντευξη Τύπου σε 30 δημοσιογράφους των Αυστριακών Μ.Μ.Ε. στους οποίους θα διανείμει και υλικό προβολής των νησιών, ενώ θα έχει, επίσης, επαφές και με τουριστικούς πράκτορες. Many offer workshops https://customwritingassistance.com for writers of different levels, and others are designed for beginner writers

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer