Η σεζόν ξεκίνησε, τα μαγαζιά ανοίγουν και ο Βιολογικός δεν ξέρουμε που βρίσκεται
Σταύρος Σπαθής: «Στα παλιά τους τα παπούτσια μας γράφουν Δήμος και ΔΕΥΑΚ»
Πολιτική
20/04/2018 | 14:05

Πριν από δύο περίπου μήνες είχε πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου στην Σκάλα, με ένα πολύ βασικό θέμα να είναι στην ημερήσια διάταξη, αυτό του Βιολογικού Σκάλας-Πόρου.
Τότε, με πρωτοβουλία του Νίκου Κουρκουμέλη είχε συνταχθεί και ψηφιστεί ομόφωνα ένα κείμενο το οποίο ζητούσε τόσο από τον Δήμο Κεφαλονιάς και τη ΔΕΥΑΚ, αλλά και το αρμόδιο Υπουργείο να ενημερώσει τους επαγγελματίες Σκάλας και Πόρου, μέσω του Επιμελητηρίου, για το που βρίσκονται οι εργασίας και πότε θα λειτουργήσει ο Βιολογικός. Ύστερα από 50 ημέρες δεν έχει πάει στο Επιμελητήριο καμία επίσημη απάντηση από την πλευρά του Δήμου ή της ΔΕΥΑΚ αναφορικά με τον Βιολογικό. Σε ερώτηση που έγινε προς τον πρόεδρο, Σταύρο Σπαθή, για αυτό το θέμα η απάντηση ήταν: «Δεν έχουμε λάβει κανένα έγγραφο από Δήμο, ΔΕΥΑΚ ή Υπουργείο. Και μπορεί στο Υπουργείο να έχουν… φόρτο εργασίας, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας εμπαίζουν έτσι από τον Δήμο και την ΔΕΥΑΚ. Βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις από εδώ και από εκεί για τον Βιολογικό και εμάς, που τους στείλαμε επίσημα έγγραφο, μας έχουν γραμμένους.

Το Επιμελητήριο αντιπροσωπεύει έναν μεγάλο αριθμό επαγγελματιών στην Σκάλα και τον Πόρο και όφειλαν Δήμος και ΔΕΥΑΚ να μας ενημερώσουν επίσημα και εμείς με τη σειρά μας να ενημερώσουμε τα μέλη μας. Η σεζόν ξεκίνησε, τα μαγαζιά σε Σκάλα και Πόρο ανοίγουν και ο Βιολογικός δεν ξέρουμε που βρίσκεται. Νομίζω ότι Δήμος και ΔΕΥΑΚ εξακολουθούν να μας αντιμετωπίζουν ως αντιπάλους σε εκλογική διαδικασία και όχι ως συνεργάτες για το λύσιμο προβλημάτων και είμαι πολύ ενοχλημένος από αυτό».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Πηγή: efimeridakefalonia

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer