Η συμπατριώτισσα μας στυλίστρια Δάφνη Νεοφύτου μας ενημερώνει.
#Startmoving περπάτημα με στυλ!
Γυναίκα
05/02/2016 | 10:06

Σαν κορίτσι της πόλης και λόγω των έντονων ρυθμών της καθημερινότητας μου το τελευταίο διάστημα η λέξη γυμναστική δεν υπήρχε στο πρόγραμμα μου. Η λύση για αυτό το πρόβλημα ήρθε από την νέα τάση της μόδας για ένα νεανικό και ταυτόχρονα αστικό sporty look. Από την στιγμή που απόκτησα το Move, το τρίτο ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών της Bershka σε συνεργασία με την Reebok δεν έχω σταματήσει να κινούμαι.

Πριν δύο εβδομάδες σκεφτόμουν να γραφτώ ξανά στο γυμναστήριο για να αποκτήσω την φυσική κατάσταση που είχα, όμως αυτή η σκέψη μου δημιούργησε τους εξής προβληματισμούς: που θα βρω τον απαραίτητο χρόνο για να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα γυμναστικής? Μήπως τα χρήματα της συνδρομής καλύτερα να τα κρατούσα στην άκρη?

Αφού είχα την διάθεση μου ένα τόσο fitness αθλητικό παπούτσι κατάλληλο για προπόνηση αλλά και άνετο περπάτημα εγώ θα καθόμουν ακόμη μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μου? Πλέον έχω να σου πω ότι το περπάτημα έχει γίνει η καθημερινή μου συνήθεια και σου το προτείνω γιατί είναι ανέξοδο και απλά με ένα ζευγάρι αθλητικά όπως το Move μπορείς και εσύ να κάνεις γυμναστική ακόμη και μέσα στην πόλη.

Πως? Απλά συνδύασε τα με το casual ντύσιμο σου και πήγαινε με αυτά στην σχολή σου, για τα ψώνια, στο γραφείο, και γιατί όχι στην βόλτα με τον φίλο σου.

O δικός μου στόχος πλέον για το 2016 είναι το #startmoving και το περπάτημα με στυλ! Ο δικό σου?

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer