Σπύρος Καγκάδης: Θα είναι αδικία να μην κερδίσει η κυβέρνηση την αυτοδυναμία!
Πολιτική
30/03/2023 | 16:11

Παρά τις ομολογουμένες αστοχίες της η τωρινή και ελπίζουμε αυριανή αυτοδύναμη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι κατά την άποψη μου η πιο σωστά μεταρρυθμιστική, αληθινά προοδευτική και έντιμη κυβέρνηση που υπήρξε στην πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας μας!

Κάνοντας τον απολογισμό των θετικών πεπραγμένων της σημερινής Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εξ αρχής έβαλε σε εφαρμογή το φιλελεύθερο (με τη σημαντική μείωση συνολικά 50 φόρων και εισφορών) προεκλογικό πρόγραμμα της για την προσέλκυση νέων επενδύσεων και καλών θέσεων εργασίας που είχαν σαν αποτέλεσμα τη μείωση της ανεργίας (κατά -7%) και την αύξηση ενδεικτικά του κατώτατου μισθού (κατά +20%) στα σχεδόν 4 χρόνια της θητείας της!

Έτσι, αυτά που οι αντιπολιτευτικοί “μαθητευόμενοι μάγοι” του πρόσφατου μαύρου παρελθόντος μας υπόσχονταν να κάνουν αλλά δεν έκαναν προβάλλοντας ψεύτικες δικαιολογίες η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τήρησε με το παραπάνω τον λόγο της στον Ελληνικό λαό, παρά τις τόσες ιστορικά σπάνιες διεθνείς δυσκολίες που προέκυψαν απρόβλεπτα και αντιμετώπισε επιτυχώς, και τα έκανε αληθινά πράξη!

Αλλά δεν είναι μόνο τα μεγάλα κονδύλια που έλαβαν οι Έλληνες για την αντιμετώπιση των συνεπειών μοναδικών φυσικών καταστροφών, της πανδημίας του Κορονοϊού και των διεθνών αποτελεσμάτων του απρόκλητου πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία (ενεργειακός, διατροφικός και γενικός πληθωρισμός) με την ψηφιοποίηση των συναλλαγών μας με το Κράτος η ζωή όλων μας έγινε πολλαπλώς καλύτερη!

Πρόσθετα, η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε με τη σοφή απόκτηση συγχρόνων πολεμικών μέσων και την τολμηρή επέκταση των θαλάσσιων χωρικών υδάτων στο Ιόνιο Πέλαγος μας στα 12 μίλια ισχυρότερη και για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες μεγαλύτερη!

Τέλος, δεν μπορώ να φανταστώ τις συνέπειες μιας επιστροφής στο καταστροφικό πολιτικό παρελθόν μας με μια λεγόμενη “κυβέρνηση των ηττημένων” στις πρώτες εκλογές της 21ης Μαΐου που πλησιάζουν. Ειδικά, όταν μια περαιτέρω επενδυτική αναβάθμιση της οικονομίας μας με την κατάκτηση της Επενδυτικής Βαθμίδας που θα έχει ευεργετικές συνέπειες για τη μείωση των επιτοκίων που πληρώνουμε σαν Έθνος, νοικοκυριά και επιχειρήσεις είναι, αν το επιτρέψει το εκλογικό αποτέλεσμα, κοντά! Οπότε, η τελική αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη (χάρη στον οποίο η Ελλάδα μας έχει βρει με αγώνα επιτέλους το δρόμο της και τυχαίνει σήμερα διεθνή αναγνώριση και σεβασμό) είναι πολιτικός μονόδρομος για την πατρίδα μας!

 

Σπύρος Καγκάδης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer