Σπύρος Καγκάδης: Η πολιτική αλήθεια ή το νέο “παραμύθι” του ΣΥΡΙΖΑ!
Πολιτική
09/04/2023 | 14:41

Παρακολουθώντας τον καθημερινό “βομβαρδισμό” μας με τις ουτοπικές προεκλογικές υποσχέσεις του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα, που σύμφωνα με την κυβέρνηση έχουν κόστος 45 δις Ευρώ, πρέπει να θυμηθούμε πως και στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι μας υποσχέθηκε σ’ όλους τα πάντα για να κερδίσει τις εκλογές!

Θυμόμαστε άραγε ακόμα όλοι τι έγινε μετά την εκλογική νίκη του Αλέξη Τσίπρα το 2015;

Όχι μόνο δεν μας έδωσε αυτά που υποσχέθηκε αλλά αντιθέτως μας πήρε με την καταστροφική “ονειροπαρμένη” οικονομική και τάχα κοινωνική πολιτική του ακόμα και αυτά που δεν μας περίσσευαν!

Έτσι, ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα αύξησε αντί να μειώσει, όπως μας υποσχέθηκε, τους φόρους και τις εισφορές! Μείωσε αντί να αυξήσει το κατώτατο μισθό και μεταξύ των άλλων δεινών έκοψε το ΕΚΑΣ των χαμηλοσυνταξιούχων! Ακόμα, αύξησε αντί να μειώσει τον ΦΠΑ, ακόμα και στα τρόφιμα!

Αθέτησε έτσι όλες τις παραπάνω υποσχέσεις του, και πολλές ακόμα που για συντομία δεν αναφέρω στο άρθρο μου, οδηγώντας την Ελλάδα μας ασυνείδητα στον οικονομικό γκρεμό και στην διεθνή γελοιοποίηση με εκτιμώμενο χρηματικό κόστος τουλάχιστον 100 δις Ευρώ!

Τώρα, μας έρχεται ο Αλέξης Τσίπρας, που μας έβαλε σε νέο αχρείαστο μνημόνιο γίνοντας διεθνώς ρεζίλι για την “κωλοτούμπα” του στο δημοψήφισμα, και μας τάζει τα ίδια περίπου λέγοντας μας τάχα πως ο Ελληνικός λαός θα τον βγάλει ξανά κυβέρνηση στις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου! Έτσι, θέλει να τον προτιμήσουμε με την ψήφο μας απέναντι στη φιλαλήθης κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του παγκοσμίως επιτυχημένου Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη!

Μιας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη όπου η Ελλάδα μας, παρά τα γνωστά διεθνή εμπόδια (πανδημία του Κορονοΐου, Πόλεμος στην Ουκρανία, ενεργειακός και διατροφικός πληθωρισμός, διεθνή ύφεση κτλ) τα οποία υπερπήδησε συγκριτικά, γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην πιστή εφαρμογή των φιλελευθέρων προεκλογικών υποσχέσεων της για μειώσεις φόρων και εισφορών, αύξηση ρεκόρ των επενδύσεων και νέων καλών θέσεων εργασίας!

Τελειώνοντας, το πραγματικό δίλημμα των νέων Βουλευτικών Εκλογών που έρχονται είναι στην ουσία: Η χαμένη ψήφος στα νέα “παραμύθια” του Αλέξη Τσίπρα ή μια νέα εντολή με την ψήφο μας στον Κυριάκο Μητσοτάκη να εφαρμόσει στη βέβαιη νέα κυβερνητική τετραετία του το νέο οικονομικό και κοινωνικό πρόγραμμα του που προβλέπει τη συνέχεια στη μεγάλη πρόοδο των Ελλήνων… Με βασικούς στόχους αυτή την φορά την αύξηση όλων των μισθών (του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα) και τη βελτίωση του συστήματος υγείας μεταξύ των πολλών άλλων θετικών ρεαλιστικών υποσχέσεων;

Σπύρος Καγκάδης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer