Σπύρος Γερολυμάτος για την υποψηφιότητα Αλεξανδράτου: Με την εμπειρία που την χαρακτηρίζει θα βοηθήσει πολύ στην ανάπτυξη του νησιού μας
Αυτοδιοίκηση
24/09/2023 | 20:44

Την Βικτώρια Αλεξανδράτου λίγοι την γνωρίζουν σαν άνθρωπο, κι εγώ είμαι ένας από αυτούς.

Είναι μια γυναίκα ευγενική, χαμογελαστή, δοτική, καλόκαρδη με χιούμορ, βλέμμα καθαρό και πάντα βοηθάει όπου και όπως μπορεί!!! Είναι μια αυτοδημιούργητη επιτυχημένη γυναίκα και η εταιρεία της είναι από τις πρώτες που ιδρύθηκαν στην Ελλάδα την δεκαετία του 90′ στον τομέα της πράσινης ενέργειας, και έχει βραβευτεί ως η μοναδική επιτυχημένη γυναίκα στον τομέα της πράσινης ενέργειας!!! Η εταιρεία της συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρίες πράσινης ενέργειας παγκοσμίως!!!

Ως φίλος της επί 35 χρόνια μπορώ να πω πως η Βίκυ αγαπάει την πατρίδα της πάρα πολύ και έχει προσφέρει πάρα πολλά, και πιστεύω πως είναι το πιο κατάλληλο άτομο για την περιφέρεια της Κεφαλλονιάς!!!! Με την εμπειρία της, τις γνώσεις της και την δυναμικότητα που την χαρακτηρίζει, θα βοηθήσει πάρα πολύ στην ανάπτυξη του αγαπημένου μας νησιού!!! Μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξη της στο περιοδικό volta!!!

Βίκυ μου σε ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση σου και σου εύχομαι πάντα τα καλύτερα, είμαι πολύ περήφανος και ευτυχής που σε γνώρισα!!!

Καλή επιτυχία να έχεις αγαπημένη μου Βίκυ!!!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer