Σπύρος Γαλιατσάτος: Η κυβέρνηση αποκλείει όλα τα ξενοδοχεία κάτω των 3 αστέρων, από τον «Πράσινο Μετασχηματισμό Μικρομεσαίων επιχειρήσεων!»
Τουρισμός
30/03/2023 | 13:33

ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Άλλη μια  “αστοχία” της Κυβέρνησης προς τις μικρομεσαίες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Αιφνιδιαστικά αποκλείει όλα τα ξενοδοχεία κάτω των 3 αστέρων,  από τη δράση Πράσινος Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων επιχειρήσεων του προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα” ΕΣΠΑ 2021- 2027.

Ουσιαστικά αποκλείσθηκε περίπου  το 75% του συνόλου των ξενοδοχειακών μονάδων της Χώρας.

Και τούτο  σε πλήρη αντίφαση και αντίθεση με τους σκοπούς  και τους στόχους του Προγράμματος,  το οποίο εντάσσει μόνο τα 4άστερα και τα 5άστερα ξενοδοχεία και αφήνει εκτός όλες τις μικρές  ξενοδοχειακές μονάδες, που συνήθως είναι οικογενειακές επιχειρήσεις.

Βασική θέση του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. πάντως είναι να συμπεριλαμβάνονται όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον Πράσινο Μετασχηματισμό.

Για τον λόγο αυτό κατατέθηκε από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ, σχετική Ερώτηση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ως προς την πάρα κάτω διεύθυνση.

https://www.syriza.gr/article/id/142637/Erwthsh-boyleytwn-SYRIZA-PS:-Giati-apokleiontai-apo-ton-prasino-metaschhmatismo-ta-ksenodocheia-triwn-asterwn.html

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 ΜΕ  ΤΟΝ “ΣΥΡΙΖΑ  – ΠΣ”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer