Σπουδαστές ΤΕΙ: Ενοποίηση μόνο στα χαρτιά με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο;
Κοινωνία
05/05/2018 | 21:08

Αξιότιμε κ.Υπουργέ

Κ. Βουλευτη

Κ. Περιφερειαρχη

Κ. Αντιπεριφερειαρχη

Κ. Δημαρχε

Κ. Πρόεδρε της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

 

 

Έπειτα απο απόφαση της γενικής συνέλευσης του Τμήματός μας θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια μας σχετικά με την καθυστέρηση της ενοποίησης του ΤΕΙ Ιονιων Νήσων με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και να σας γνωστοποιήσουμε την επιθυμία μας για άμεση λύση του προβλήματος.

Όπως ειναι γνωστό οι ενέργειες για την πανεπιστημιοποίηση του ιδρύματος μας σε σύγκριση με άλλα ιδρύματα έχουν ξεκινήσει πολυ νωρίτερα χρονικά. Παρόλα αυτά η κατάσταση παραμένει στάσιμη για εμάς τη στιγμή που σε αλλα ιδρύματα έχει παρατηρηθεί πρόοδος ή και ολοκλήρωση του προγραμματισμού (χαρακτηριστικό παράδειγμα η ένωση του ΤΕΙ Ηπείρου με το Πανεπιστήμιο Ηπείρου που ανακοινώθηκε την Πέμπτη 3/5). Αυτό εχει ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση του Τμήματός μας όσον αφορά τα εργασιακά δικαιωματα,το επίπεδο της εκπαίδευσης καθώς επίσης αυτη η στασιμότητα θα εχει αντίκτυπο και στη τοπική κοινωνία.

Αναρωτιόμαστε ποιος είναι ο λόγος αυτής της αέναης συζήτησης, όταν μάλιστα ειδικότερα για το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων τόσο το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, όσο και το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (με ομόφωνες αποφάσεις της γενικής συνέλευσης Τμήματος και της γενικής συνέλευσης φοιτητών) συμφωνούν και προτρέπουν για την ΑΜΕΣΗ συνένωση ιδιαίτερα μάλιστα όταν ο ίδιος ο υπουργός έχει δηλώσει χαρακτηριστικά “Σε αυτόν τον προγραμματισμό θα μπορούν να προτεραιοποιηθούν οι διάφορες προτάσεις”;

 

 

Με εκτίμηση

Το ΔΣ των σπουδαστών του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer