Έσπασε ρεκόρ πριν πάει στην κάλπη
Σπάει τα πανελλαδικά κοντέρ των Επιμελητηρίων ο Γασπαρινάτος!
Πολιτική
28/11/2017 | 09:06

Μπορεί οι εκλογές του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης να έχουν κυριολεκτικά φτάσει στο «κόκκινο» με την «καυτή» αντιπαράθεση της ομάδας Γασπαρινάτου αφενός και Σπαθή/Μιχαλάτου από την άλλη, αξίζει όμως να σταθούμε και σε ένα ποιοτικό  χαρακτηριστικό  της πρότασης του Σπύρου Γασπαρινάτου σε πανελλαδική κλίμακα.

Συγκεκριμένα, αν αναζητήσει κανείς τους συνδυασμούς υποψηφίων στα βασικότερα Επιμελητήρια της χώρας θα παρατηρήσει κάτι το εντυπωσιακό: Στο ισχυρότερο επιμελητήριο της χώρας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος είναι ο Κωνσταντίνος Μίχαλος με ψηφοδέλτιο 107 υποψηφίων συνολικά. Στην Θεσσαλονίκη και το ΕΒΕΘ, ο μεγαλύτερος σε αριθμό συνδυασμός αριθμεί μόλις 57 υποψηφίους! Τέλος, στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά όπου υποψήφιος πρόεδρος είναι ξανά ο πανελλαδικής εμβέλειας Βασίλης Κορκίδης, στο ψηφοδέλτιο του οποίου ηγείται συμμετέχουν 67 έμποροι και επαγγελματίες.

Συμπέρασμα: Ο Σπύρος Γασπαρινάτος και το «ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» των 141 υποψηφίων σε Κεφαλονιά και Ιθάκη δεν έχουν  σε τίποτα να «ζηλέψουν» τα κεντρικά Επιμελητήρια με ισχυρή παρέμβαση στα κέντρα των αποφάσεων.

Κάτι μας λέει πως αυτή θα είναι μόνο η αρχή των  «εκπλήξεων» που θα φέρει η Αλλαγή που προτείνει ο Σπύρος και η ομάδα που τον πλαισιώνει!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer