Βάσω Βουτσινά
Σοβαρή καταγγελία: Τι σόι νοσοκομείο θα είναι πια χωρίς παθολογική κλινική;
Κοινωνία
14/12/2020 | 14:13

Ανάρτηση της πρώην Προέδρου των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βάσως Βουτσινά

Η κυβέρνηση για να κουβαλήσει τα ΜΑΤ στην Κεφαλονιά, να εκφοβίσουν τους πολίτες, είχε λεφτά, όμως για να κρατήσει τους ειδικευόμενους γιατρούς της παθολογικής κλινικής<<δεν ‘εχει χρήματα>. Και έτσι μας έφτασαν στο σημείο που οι δύο ειδικευόμενοι της παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς εκδιώχνονται από την θέση τους, γιατί …η 6η ΥΠΕ δεν θέλει και λέει ότι δεν έχει να τους πληρώσει!!!!
Η νέα αυτή <<λαμπρή>> κίνηση αποτελεί μέρος από το <<μεγάλο ευχαριστώ>> στους κεφαλονίτες και θιακούς , από την κυβέρνηση ,την 6η ΥΠΕ ,τον βουλευτή και από τον <<πετυχημένο>> διοικητή, για την υφαρπαγή της ΜΕΘ από το νησί ,με την ολοκλήρωση του έργου ερημοποίησης του Γ.Ν νοσοκομείου με το κλείσιμο και της παθολογικής κλινικής.
Μένει να δούμε από τα τμήματα που ακόμη έχουν αφήσει ανοιχτά, τι άλλο έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους για αυτά , γιατί ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τυχαίο.
Μήπως η συνεχής αδρανοποίηση των τμημάτων του νοσοκομείου εντάσσεται στα πλαίσια του <<άγονου νοσοκομείου >> κατά τον βουλευτή??

Υ.Γ. Τι σόι νοσοκομείο θα είναι πια χωρίς παθολογική κλινική ( αναμένεται και η ολοκλήρωση της παραίτησης του μοναδικού παθολόγου της κλινικής) ???
‘Ομως νομίζω ότι πρέπει να <<ευχαριστήσουμε θερμά>> όλους τους παραπάνω που μας αφήνουν χωρίς νοσοκομείο γιατί το καθιστούν πια ένα… <<αναβαθμισμένο>> αγροτικό ιατρείο. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ???

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ