Σωτήρης Κουρής: Η ανικανότητα της Περιφερειακής Αρχής
Αυτοδιοίκηση
01/02/2023 | 19:19

Η ανικανότητα της περιφερειακής αρχής να απορροφήσει τα κονδύλια που άπλετα η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έδωσε τόσο για εργα όσο και για τίς φυσικές καταστροφές αντικατοπτρίζεται και στην ανησυχία της κυβέρνησης με τίς συνεχείς επισκέψεις τόσο του πρωθυπουργού τον Αύγουστο , όσο και κυβερνητικών στελεχών .

Λυπάμαι που η ανικανότητα αυτή , ο τυχοδιωκτισμός , η ασυνέπεια και η επακόλουθη άκρατη ψευδολογία έχουν φέρει την κυβέρνηση μας να αγωνιά εδώ και δύο χρόνια για την υλοποίηση των έργων και δράσεων που ήταν υποχρεωμένη η Περιφερειακη αρχή να επιτελέσει .

Παρ όλη όμως την επίσκεψη του πρωθυπουργού και την συνεχή παρακολούθηση των κυβερνητικών στελεχών η ΠΑ παραμένει σε ύπνωση και τα αναμενόμενα αποτελέσματα δεν έχουν επέλθει . Σήμερα μετά από δύο χρόνια ερχόμαστε να κουβεντιάζουμε τα ίδια και τα ίδια .

Όλα τα εργα δεν προχωρούν .

Γιά τα εργα του ΙΑΝΟΥ ούτε κουβέντα .

Οι μελέτες των εκατομμύριων ευρώ ελέγχονται από τίς αρμόδιες αρχές για την σκοπιμότητα και νομιμότητα τους και δεν ξέρουμε ακόμη τι μέλλει γεννέσται , θα προκηρυχθούν ή θα δοθούν με απ ευθείας ανάθεση ;

Οι αποζημιώσεις που η ΠΙΝ είχε την αρμοδιότητα δεν έχουν δοθεί σε όλα τα επίπεδα . ( Κατηγορούνται αδίκως οι υπάλληλοι της ΠΕ Κεφαλονιάς για ολιγωρία όταν δεν υπήρχε ούτε συντονισμός , ούτε βοήθεια και στήριξη εκ μέρους της ηγεσίας της ΠΕ Κεφαλονιάς ) .

Τουλάχιστον οι υπάλληλοι της ΠΕ Κεφαλονιάς στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και της αξιοπρέπειάς τους .

Ο Πρωθυπουργός ανησυχεί.

Ο βουλευτής αγωνιά και τρέχει μαζί με τα κυβερνητικά στελέχη.

Η Περιφερειακη αρχή αδυνατεί πλέον να επιτελέσει το έργο για το οποίο την εξέλεξε ο λαός της Κεφαλονιάς.

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer