Ανοίγουν κλειστά στόματα
Σοκαριστική ομολογία 19χρονου: Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο
Κοινωνία
05/12/2018 | 16:42

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έκανε στην απολογία του ο 19χρονος Αλβανός καθώς είπε ότι η Ελένη Τοπαλούδη, αφού την χτύπησαν τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο!

Ο 19χρονος υποστηρίζει ότι ο 21χρονος Ροδίτης εκνευρίστηκε καθώς η Ελένη Τοπαλούδη δεν υπέκυψε στις σεξουαλικές ορέξεις του και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Όπως λέει ο 19χρονος Αλβανός η νεαρή τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και το ίδιο προέτρεπε και εκείνος αλλά ο 21χρονος τον πίεσε να την πετάξουν στα βράχια ζωντανή.

Τα αποσπάσματα της ομολογίας του 19χρονου Αλβανού όπως προβλήθηκαν στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Μαζί σου» πραγματικά συγκλονίζουν:

«Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, συναντηθήκαμε την προηγούμενη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε. Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο. Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα. Στη συνέχεια ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε. Μου είπε: «Πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε». Τελικά φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους…», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

Δικηγόρος 21χρονου: «Καμία ανάμιξη ο πελάτης μου»

Ο δικηγόρος του 21χρονου, Ακης Δημητριάδης, τόνισε ότι ο πελάτης του αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμιξη στην δολοφονία. Τόσο στην πράξη της δολοφονίας, όσο και στα βράχια, όπου φέρονται οι κατηγορούμενοι να πέταξαν την κοπέλα.

«Ο συγκατηγορούμενος είπε ότι αυτός οδήγησε το αυτοκίνητο. Εσείς θεωρείτε δεδομένο ότι έχει πέσει κάποιος από εκεί πάνω. Μπορεί να μην είναι εκεί το σημείο, που βρέθηκε, στο οποίο ήταν αρχικά. Μπορεί να αφέθηκε στην παραλία κι επειδή είναι κλειστός ο κόλπος να την βρήκαν εκεί».

Μεταξύ άλλων είπε: «Έχουμε μιλήσει με τον πελάτη μου, αλλά θα τα σχολιάσουμε μετά την απολογία μας. Αν δεν υπάρχουν ίχνη δεν στοιχειοθετείται βιασμός. Ψάχνω να βρω αν υπήρξαν στοιχεία βίας. Εξαναγκάστηκε; Υπάρχει κάποιο στοιχείο που να το αποδεικνύει;».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ