Σμαράγδα Σαρδελή: “Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη” στην Ιθάκη [εικόνες]
Τουρισμός
03/02/2024 | 16:25

Μια πολύ σημαντική και εποικοδομητική Συζήτηση – Διαβούλευση, πραγματοποιήθηκε στην Ιθάκη μας, για την “Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη” του νησιού, από την Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και την Περιφερειακή Ενότητα- Επαρχείο Ιθάκης.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Κο Γιάννη Τρεπεκλή, τον κο Θανάση Σπίγγο, την κα Λίνα Ρούσσου από τη Διαχειριστική Αρχή της Π.ΙΝ. και τον κο Ιωάννη Σπιλάνη, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τις ομάδες τους, για την άψογη διοργάνωση, παρουσία και συνεργασία στη δημιουργία της επιτυχημένης εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αρχιερατικός Ιθάκης κος Χριστόδουλος Τριλίβας, ο Διοικητής του Α Τ. Ιθάκης κος Γιάννης Παναγιωτίδης, ο π. Έπαρχος κος Γιάννης Ανδιανάτος, ο π. Δήμαρχος κος Σπύρος Αρσένης, ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Ιθάκης κος Κωνσταντίνος Καραβίας, καθώς και άλλοι φορείς και επαγγελματίες του νησιού.

 

Τους ευχαριστώ θερμά όλους για τη συμμετοχή και την παρουσία τους σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, καθώς και τους κους Μάκη Χάνο και Σταμάτη Γάιλα για την άψογη φιλοξενία και ζεστή υποδοχή στο χώρο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην Ιθάκη.

Με γνώμονα τα πορίσματα της διαβούλευσης, θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί ένας Στρατηγικός Σχεδιασμός για τη “Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη” του τόπου μας.

Ιθάκη 2 Φεβρουαρίου 2024

 

Σμαράγδα Σαρδελή
Έπαρχος Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer