Με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση του Θεόφιλου
Σημαντική η σημερινή ημέρα για την Κεφαλονιά: Συνεδριάζει το ΔΣ του ΦοΔΣΑ για να εγκρίνει τα Τεύχη Δημοπράτησης του έργου του ΧΥΤΥ
Πολιτική
13/01/2021 | 12:24

Ημέρα σταθμός σήμερα για το νέο Φο ΔΣΑ, καθώς τίθενται προς έγκριση τα τεύχη Δημοπράτησης του Έργου ΧΥΤΥ στην Κεφαλονιά. Με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση του δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε εκφράσει αντιδράσεις για το έργο.

Πιο συγκεκριμένα στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Ιονίων Νήσων, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα  (Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021) στις 13.30μμ, θέμα στην ημερήσια διάταξη είναι η έγκριση της διακήρυξης των Τευχών Δημοπράτησης του έργου ΧΥΤΥ ΟΑΕΔ Κεφαλονιάς.

Στη συνεδρίαση συμμετέχει και ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο οποίος είναι μέλος και Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου, και με τη στήριξή του αναμένεται να δοθεί πράσινο φως για το πολυπόθητο έργο, για το οποίο έχουν εργαστεί οι Δήμοι της Κεφαλονιάς και έχουν προχωρήσει προς την τελική ευθεία.

Οι Κεφαλλονίτες περιμένουν να μπουν στην τροχιά της ομαλής πορείας της διαχείρισης των απορριμμάτων, χωρίς περιπέτειες, απειλές  προστίμων, κλπ..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ