Σημαντικές δωρεές στο Γηροκομειο Αργοστολίου
Κοινωνία
24/04/2020 | 14:02

Το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου είχε τη χαρά και την τιμή να λάβει μία γενναιόδωρη οικονομική δωρεά από μία εξέχουσα προσωπικότητα, με καταγωγή από την Κεφαλονιά, που ζει και δραστηριοποιείται στην Αμερική, την κα Βενετία Κοντογούρη. Την ευχαριστούμε θερμά για τη διάθεσή της να μας υποστηρίξει οικονομικά με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, τα οποία κατέθεσε εις μνήμην του συζύγου της Zoran Djokic και των γονέων της, Γεράσιμου και Μαριάνθης Κοντογούρη.

Θέλουμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε την εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος Κεφαλονιάς και προσωπικά την κα Όλγα Μαραβέγια για την προσφορά 34 κιβωτίων γάλατος ΟΛΥΜΠΟΣ, καθώς και την εταιρεία ΥΙΟΙ ΣΩΤ. ΣΠΑΘΗ Ο.Ε. για την προσφορά πασχαλινών τσουρεκιών και γλυκών ταψιού προς τους ηλικιωμένους του Ιδρύματος.

Τέτοιες ενέργειες, γεμάτες ευαισθησία, μας κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανους γιατί μέσα από αυτές αναγνωρίζεται το δύσκολο και υπό αντίξοες συνθήκες έργο μας.

Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Δύναμη και Υπομονή! Η ελπίδα και η προσδοκία μας είναι ότι δεν θα αργήσει η έξοδος και από αυτή την κρίση.

Για το Δημοτικό Γηροκομείο

 

Η Πρόεδρος
ΑΝΝΑ ΖΑΠΑΝΤΗ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer